Neked is van hiányérzeted?

Neked is van hiányérzeted?

Tudod, amikor utálsz bemenni a munkahelyedre, vagy azt gondolod nagyon hétköznapi az életed. Nem történik semmi érdekes. Telnek a napok, mindig ugyanaz. Boltba járás, főzés, menni a gyerekért az oviba, suliba, de valami hiányzik az életedből. Valami. Tudod konkrétan, hogy mi az... rossz szakmát választottál vagy nem megfelelőek a munkakörülmények... de lehet, hogy fogalmad sincs mire lenne szükséged. Itt az ideje, hogy megvalósítsd önmagadat.

Miből látszik, hogy nem valósítottad meg önmagadat?

Felkelni sincs kedved reggelente, a munkahelyeden unatkozol, egész nap lógsz a fészen, közben úgy érzed többre vagy hivatott. Vagy már többször is váltottál, sok helyen dolgoztál, de még mindig nem találod önmagadat.
Olyan hivatást kell választanod, amit szívből tudsz csinálni. Fel kell tenned néhány kérdést önmagadnak:

  • Mit jelent számodra az önmegvalósítás?
  • Milyen képességed van, amit szeretnél kiterjeszteni (szobrászat, gyöngyfűzés..stb)?
  • Mit tehetsz azért, hogy ez megvalósulhasson?
  • Azt csinálod, amiért a világra születtél?
  • Emberekkel szeretnél foglalkozni? Érdekel a segítő szakma?
  • Szereted a gyerekeket? Tanítanál?
  • Esetleg állatokon akarsz segíteni?
  • Gondolj vissza az iskolai tanulmányaidra, melyik tantárgy volt a kedvenced?
  • Beszélsz valamilyen nyelvet, esetleg megtanulnál még egyet?
  • Milyen munkát tudnál magadnak elképzelni, valami pörgős menedzsereset, vagy egy nyugodt könyvtárosit?

Ahogy elkezded megválaszolni a kérdéseket, újabbak fognak benned felmerülni. A válaszokat írd le, gondolkodj, és hamarosan kirajzolódik előtted a válasz. Ha megvan találd ki, hogyan lehetne megvalósítani. Lehet, hogy el kellene végezni egy tanfolyamot, vagy egy hosszabb iskolát. Ez idő és pénz. Az is eszedbe fog jutni, hogy már késő. Minek menjél 40 évesen főiskolára? Hiszen 44 leszel mire elvégzed. Kérlek jusson eszedbe, 4 év múlva mindenképpen 44 éves leszel, rajtad múlik, diplomával vagy anélkül. 

Szereted a munkádat, csak nem bírod a főnököd, vagy a kollektíva ellenséges?

Ebben az esetben megtaláltad az utadat. Lehet, hogy csak projektet, vagy osztályt kell módosítanod, vagy átigazolsz egy másik, hasonló céghez. Ne nyugodjál bele, hogy gyomorgörccsel jársz be a munkahelyedre, lépjél ki a keretek közül, vállald, hogy esetleg egy másik városba kell napi szinten ingáznod, vagy akár költözhetnél is. Mindent meg lehet oldani, a gyerek járhat másik iskolába, a barátokkal pedig tudsz kapcsolatot tartani 60 km távolságból is. De ha mindig csak a kifogásokat keresed és nem vagy hajlandó a változtatásra, akkor boldogtalan maradsz. De van egy másik lehetőség, eljössz hozzám, és a Tarot kártya tanácsot ad, érdemes- e változtatni, vagy több alternatíva közül melyiket válaszd.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27