Hogyan működik az igazi mágia?

Hogyan működik az igazi mágia?

A mágiáról írnak össze-vissza, hetet-havat. Egyes weboldalak már egyenesen azt sugallják, hogy a mágiával mindent meg lehet oldani. Pénzt, szerelmet, vágyakat. Nézzük részletesebben.

 • Szerelem: Tönkrement a párkapcsolatod, és neked semmi más dolgod sincsen, mint csináltatni egy szerelmi kötést. A harmónia helyreáll, mindenki boldog. Nem kell dolgoznod önmagadon, nem kell tenned a kapcsolatodért. Nem kell megvizsgálnod, szembenézned a problémákkal, miért is jutottatok oda, ahova. Majd a mágia megoldja.
 • Pénz: Le vagy égve anyagilag. Máról holnapra élsz, lassan összecsapnak fejed felett a hullámok. Ekkor eszedbe jut a pénzmágia. Hátha nyersz majd a lottón, vagy valami ismeretlen segítség előugrik az univerzumból.
 • Siker: nem megy az üzlet, vagy valamilyen babérokra törekszel, és egy sikermágiában gondolkodsz.

 

Most vizsgáljuk meg, mi az igazság.

a mágia természete1

A mágia természete

A mágia valóság, és képes befolyásolni a látható világot. Nem ajánlatos félvállról venni, de úgy és arra kell használni, ahogyan kell, és amire kell.

A mágia a természeti, nem a természetfeletti erőket mozgósítja.

A mágus az energiaáramok befolyásolásával éri el a kívánt eredményt egyszerű figyelem összpontosítás segítségével. Természetesen a mágus/jósnő kellékei fontosak, amit a mágia folyamatában használ, de ez mindenkinél változó. Ahány ház, annyi szokás. A mágia működik. A mágia segítség, de akkor a leghatékonyabb, ha te magad is teszel valamit a kívánt cél érdekében.

Mit kell tenned, hogy a mágia hatékonyságát növeljed?

 • Szerelemi mágia/kötés: talán soha nem volt annyi párkapcsolati probléma, mint manapság, leggyakoribb a megcsalás. Egyszer csak észre veszel a párod ingjén egy nem odavaló hajszálat. Leginkább a színe miatt. Mert a tiéd festett szőke, a szóban forgó hajszál pedig éjfekete. Persze ez még nem bizonyíték semmire. Aztán a párod szokásai megváltoznak. Gyakrabban cserél tiszta ruhát, új parfüm, kimaradozás, majd előbb-utóbb kibújik a szög a zsákból, a megcsalásra fény derül.
  - vagy: nem elég, hogy megcsalt, le is lépett a szeretőjével
  - vagy: érzed az elhidegülés szelét, már nem úgy néz rád, egyre gyakoribbak a veszekedések
  - vagy: egyszerűen elhagyott és vissza akarod kapni
  - vagy: házasságban él és az istenért sem akar elválni, te pedig a szeretők szomorú életét éled

  A felsorolást az életből merítettem, ezekkel a problémákkal találom szemben magamat nap, mint nap. Ha bármelyik is felmerül, a szerelmi mágiát/kötést látják sokan megoldásnak. A szerelmi kötés sok esetben segíthet, de csak akkor, ha te is változtatsz. Mire gondolok konkrétan: ha megcsalt a párod, akkor az előzményeket kell megvizsgálni, miért jutottatok ide, mi az, amit máshogy kell csinálni. Ha ennek az elemzése sikerült és képes vagy tenni is érte, akkor érdemes a mágiát előhúzni a kalapból. Ez az energia, amit a mágiából nyersz, segít végigvinni a kijelölt úton. Fogok készíteni egy online tanfolyamot, amiben meg tudod tanulni, hogyan szerezd vissza a párod önerőből és a szerelmi kötés segítségével.

 • Anyagi/pénz mágia: na, ettől megyek a falnak. Nagyon sok ember kezéből kifolyik a pénz. Egy vendégem pénzmágiát kért. A havi bevétele a 3 fős családnak meghaladta a 300000 Ft-ot, de ennek ellenére úsztak az adósságban. Megkérdeztem milyen változást vár a pénz mágiától az életében. Arra számított, hogy adósságai rendeződnek és havi szinten több lesz a bevétele.
  A pénz mágia hatásossága kétség kívüli, ha tisztában vagy azzal, mit érhetsz el vele. Ha rendbe rakod a pénzügyeidet, megszabadulsz az adósságaidtól, akkor működik a leghatékonyabban. Tehát nem oldja meg helyetted anyagi gondjaidat, de ha már egyensúlyba kerültél önmagaddal a mágia hozzásegít kisebb-nagyobb pénzösszegekhez akkor, amikor nem számítasz rá. Nemsokára indítani fogok egy online tanfolyamot, ami segítségedre lehet az ezoteria és a racionalitás összehangolásában. Mert az az igazság, a kettő kiválóan működik együtt, sőt, csak együtt működik igazán jól. Ha a pénzvarázslatok olyan sikeresek lennének, mint ahogyan sokan állítják, akkor minden boszorkány és mágus multimilliomos lenne. Sőt, mindenki, aki fizetett a mágiáért.

 • Siker mágia: a mágia mindig azt adja meg, amire éppen szükségünk van, nem azt, amire vágyunk. Persze varázsolhatunk jobb állásért, üzleti fellendülésért, vagy, hogy adósunk fizesse vissza mihamarabb a tartozását. Ezekben az esetekben kiválóan működik a mágia. De gazdagságot, sikerességet csak kemény munka árán szerezhetsz meg magadnak. Ha már az úton jársz, dolgozol az előmeneteledért, a vállalkozásodért, akkor egy üzleti vagy sikermágia komolyan javíthat a helyzeteden, de ha arra vársz, hogy egyszer csak felfedeznek, mert te művész vagy, akkor a csak a mágiától a sült galamb nem fog a szádba repülni.

 a mágia természete2

Rontás levétel


Nem véletlenül hagytam a végére. Ez az egyetlen mágia, a rontás vagy átok levétel, amit muszáj megcsinálni, ha bebizonyosodik, hogy hogy ilyen hatás alá kerültél. Mert ez a legalattomosabb. A mélyben dolgozik. A klasszikus „nem sikerül semmi, megrekedt az életem” szlogen nem mindig állja meg a helyét. Lehet, éveken keresztül nem okoz problémát, esetleg csak annyit érzel, egyre rosszabb a kedved. De ezt rá lehet fogni a külső körülményekre, a kormányra, a napi stresszre, így hosszú időn keresztül rejtve maradhat. Ha a gyanú felmerül, szakemberrel kell feltérképeztetni, és gyorsan megszabadulni tőle.
Ha a jövőben a mágia eszközét akarod igénybe venni, vedd számba az itt leírtakat. Ha szükséges, haladéktalanul el kell végezni, egyéb esetben kiegészítő „kezelésnek” kiváló.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27