Melyik angyalt hívd segítségül

Melyik angyalt hívd segítségül a csillagjegyed alapján?

Minden csillagjegyhez egy arkangyal rendeltetett. Általában nagyobbak, hatalmasabbak, mint a többi angyal, és az őrangyalok rendje felett állnak. Nem kötődnek konkrét vallási felekezethez, képesek arra, hogy egyszerre több helyen is jelen legyenek. A jó hír, hogy külön-külön, minden csillagjegy szülöttre felügyel egy arkangyal. Nézzük sorban:

  • Bak: Haniel arkangyalt hívd, ha kegyelmet, harmóniát akarsz behívni az életedbe.
  • Vízöntő: Jeremiel arkangyal szokott arra ösztönözni, hogy foglalkozz a spirituális életeddel, hívd, ha elakadtál az útkeresésben.
  • Halak: Metatron arkangyal a legfiatalabb az angyalok soraiban és elsősorban a gyerekek, családok megsegítésében dolgozik. Ha gondod támad a gyerekneveléssel, őt kérd meg, hogy segítsen. Emellett ha bármilyen új dologba kezdesz életed folyamán, támogatni fog felépíteni és fenntartani az új helyzetet.
  • Kos: Jophiel arkangyal segít felfedezni életed rejtett zugait, és művészi vágyakra inspirál.
  • Bika: Raguel arkangyalt hívd, ha úgy érzed, manipulálnak, vagy legyőznek, esetleg valamilyen igazságtalanságot tapasztalsz. Kérd, ha békére, türelemre vágysz.
  • Ikrek: Raziel arkangyalt nagyon közel állónak tartják Istenhez, minden beszélgetést hall az univerzum titkairól. Ha szeretnél meditálni, vagy az ezoterikus tanokat megérteni, szólj Razielnek, segíteni fog.
  • Oroszlán: Uriel arkangyal fényt sugároz a szenvedéssel teli helyzetekre. Kérjed, ha problémákat kell megoldanod, vagy a ha egy kellemetlen szituációba kerülsz és nem tudod értelmezni a miérteket.
  • Rák: Zadkiel arkangyal a megbocsájtások szakértője. Ha dühös, haragos vagy, hívd őt, aki megmutatja, hogy ítélkezés helyett megértéssel tudjál szemlélni másokat.
  • Szűz: Azrael arkangyalnak elsődleges feladata, hogy támogassák az embereket haláluk óráján. Hívd Azraelt haldokló vagy eltávozott szeretteid érdekében, de az elveszett tárgyak megtalálásában is hatékonyan segít.
  • Mérleg: Chamuel arkangyal abban segít, hogy megalapozzuk életünk fontos állomásait. Hívd akkor, ha új szerelmet, barátokat, munkahelyet szeretnél magadnak. De akkor is érdemes hozzá fordulnod, ha személyes kapcsolatodban, vagy egy kollégával kialakult félreértést szeretnél megoldani.
  • Skorpió: Mihály arkangyal a bátorság angyala. Hívd segítségül, ha veszélyben érzed személyes biztonságodat, vagy isteni küldetésed szenved csorbát. Van egy specialitása is. Az elromlott elektronikai problémát sikeresen oldja fel, és ha lefagy a számítógép, sokak szerint segít megtalálni a hibát.
  • Nyilas: Gabriel arkangyal segíti az írókat, költőket, tanárokat, úgy általában a szellemi foglalkozású embereket. A legnagyobb segítséget akkor tudja nyújtani, ha bármilyen kommunikációs témában kell útmutatás, vagy a halogatást akarod legyőzni.

Természetesen csillagjegyedtől függetlenül kérheted bármelyik angyal segítségét.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27