Hol van rajtad anyajegy? Megmondom ki vagy!

Hol van rajtad anyajegy? Megmondom ki vagy!

Az anyajegyjóslás a testünkön található anyajegyek alakjával, színével, elhelyezkedésével foglalkozik. Már Hippokratész is nagy jelentőséget tulajdonított az anyajegyeknek, úgy gondolta, hogy a pontos diagnózis felállítása szempontjából nélkülözhetetlennek bizonyulnak. Valószínűleg Kínából származik ahol már az ókorban megállapították, hogy a szabályos, kör alakú anyajegy az ideális. Elsősorban a markánsabb személyiség jelek meghatározására használták, ellentétben a Tarot jóslással, ami a döntéseid meghozásában, a jövő megismerésében segít. Kiértékelés szempontjából elsősorban a jel helyét vették figyelembe. Rajtad hol találhatóak anyajegyek? Nézd meg a tükörben, majd olvasd el mit jelent.

Homlok
Aktív, vállalkozó szellemű egyén, gyakran sikeres az életében. Könnyen átlát más embereken, ért az anyagiakhoz, mint üzletember megállná a helyét.

Orr
Buja, szenvedélyes személyiség, nyitott, célorientált. Fontosak számára a baráti kapcsolatok.

Száj
A száj környékén elhelyezkedő anyajegy szenvedélyes, impulzív személyiséget takar, imád szórakozni és igen erős empátiával bír.

Áll
Figyelmes természetű, szívesen meghallgatja mások problémáit, segíti embertársait. Őt fel lehet hívni éjjel kettőkor, hogy elsírjuk neki bánatunkat. Egzisztenciálisan sikeres emberek.

A további anyajegyek jelentése arra vonatkozik, ha az adott testrészen sok van belőle:

Nyak
Sokszor érzi életét nehéznek, nyomasztónak, még az apróbb problémák is elkeserítik. Meg kell tanulnia bíznia magában és a képességeiben.

Mellkas
Mindenképpen sikereket jelent, főleg párkapcsolati szempontból. Ezenkívül jelentheti, hogy születendő gyermekeivel igen jó kapcsolatot fog ápolni, sőt, sok picire számíthat.

Has
Az itt lévő anyajegyek a boldogság szimbóluma. Kevés zavaró tényezőre számíthat életében, főleg anyagi sikerek dominálnak.

Nemi szervek
Biztos gyermekáldás, termékenység.

Kar
Nagyon igényli az elismerést, amit sajnos gyakran nem kap meg, pedig megérdemelné.

Láb
Számít a család, a gyerekek, de sokszor kell váratlan nehézségekkel szembenéznie. Szeret vásárolni, de erre nincs meg mindig az anyagi fedezete.

Hát
Bármilyen problémája adódik is az életben azokon sokat rágódik, de előbb utóbb mindent megold. Egyszer fent, egyszer lent.

Ahogy a felsorolásból kiviláglik az anyajegyjóslás sok érdekességet feltár az emberi tulajdonságokból több évszázados megfigyelésekre alapozva. De ha a jövődet szeretnéd tudni, fordulj a tarot jósláshoz.

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27