Horoszkóp diéta: Szűz

Horoszkóp diéta: Szűz

A Szüzek általában tisztában vannak a diétás trendekkel. A női magazinokban is biztosan elolvasod az életmód és táplálkozási rovatot. Szekrényedben valószínűleg sorakoznak a vitaminok, táplálék kiegészítők, hiszen az egészséges életmód híve vagy. Ennek ellenére nehezen tudsz fogyni és gyakran jojózol. Nézzük, mit tanácsol neked a Tarot kártya?

Milyen a Szűz ideális diétája?

A Szüzeknek tilos nagyon szigorú diétát tartaniuk, mert érzékeny az emésztőrendszerük, ráadásul a szigorú önsanyargatást hamar feladják. A Tarot kártya szerint az a legjobb, ha naponta 5-6 étkezést iktatsz be. Kezdjél bőséges reggelivel, tízóraira joghurt vagy zabkeksz. Ebédre bármit ehetsz, de csak fél adag legyen. Délután 2 nasi étkezés is mehet, pár szem olajbogyó, nyers répa, vagy egy szem gyümölcs. Vacsira főtt zöldség magában joghurttal leöntve. Mivel hajlamos vagy a stressz evésre, ezért próbáld meg az érzelmi állapotodtól függetleníteni az étkezéseket.

És a mozgás?

Nem való neked sem az aerob mozgás, sem az erősportok. A jóga vagy a pilátesz hatékony lehet számodra, formálja az alakot és ellazítja az izmokat.

Tarot kártya extra tipp

Nálad különösen fontos a folyadékfogyasztás, mert megfelelően támogatja a diétádat. Napi 2-3 liter vizet, gyógyteát vagy időnként egy kis light colát igyál meg.
A fogyókúrádat holdtöltekor kezd el, pontosan tartsd be a leírtakat és garantált a heti 1 kg fogyás.

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27