Szexeltél már álmodban?

Szexeltél már álmodban? Álomfejtés

Nincs olyan ember, akinek ne lett volna már életében legalább egyszer szexuális tartalmú álma. De míg, ha egy baltás gyilkossal álmodunk, arról könnyen elcsevegünk akár a szomszéddal is, viszont ha az expasiddal hancúroztál REM fázisban, arról csak a közeli barátnőknek fogsz beszámolni.

 • Mit is jelent az expasival szexelni?
  Két oka is lehet, tudni fogod melyik. Első lehetőség, hogy még nem zártad le a lelked mélyén. A másik, hogy a tudatalattid kicsit nosztalgiázott, nem kell neki jelentőséget tulajdonítani.

 • Szex azonos neművel
  Ez velünk nőkkel szokott előfordulni gyakran. Ha leszbikus, vagy biszexuális vagy, akkor nem fogsz különösebben meglepődni, de heteróként elég érdekes érzéseid lesznek reggel ébredés után. Minden esetben érdemes elgondolkodni, ha ilyen jellegű álmaid vannak, mert hiányt jelez. Több gyengédségre, érzelemre van szükséged. Beszélj a pároddal. Ha szingli vagy, ideje bepasiznod.

 • Erőszakos szex
  Hát ez pont nem azt jelenti, amire elsőként gondolni fogsz, nem a titkos perverz vágyaid törtek felszínre. Inkább egy figyelmeztetés, hogy befejezetlen dolgaid végére, amikhez semmi kedved nincsen, most már pontot kellene tenned, tehát magadon kell egyfajta erőszakot végrehajtanod.

 • Szex olyan emberrel, akit utálsz
  Háát, talán erre az álomra a legrosszabb visszaemlékezni. Sokan azt hiszik, tudat alatt talán vágyakoznak az utálatos személy után, pedig nem vágyról hanem irigységről van szó. Bizony-bizony... lehet, hogy a hideg ráz ki tőle, de valamilyen tulajdonságára, vagy tulajdonára – ház, állás – áhítozol, még ha be sem ismered magadnak.

Ezekből is látszik, hogy érdemes álmaidat fejtegetned, mert közelebb visznek az önmegismeréshez.

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27