Jóslás ingával

Jóslás ingával

Az egyik legismertebb jósláshoz használt eszköz az inga, ami a radiesztézia – sugárérzékelés – fogalomkörébe tartozik. Az erre alkalmas ember meg tud érezni olyan sugárzásokat, amiket jelenleg műszerrel nem lehet kimutatni. Minden tárgy, élőlény sugárzásinformációk tömegét árasztja magából. Régebbi érákban is – amikor a jóslást üldözték – használták az inga képességét.

Jóslásra használható az inga?

Az inga nem jósol, hanem olvas a kérdező tudatalattijából. Te már ismered a választ, az egód nem engedi felszínre törni, ilyenkor segít neked az inga. (Ugyanazon az elven működik, mint a Tarot kártya.)

Csak egyszerű igen-nem jóslásra használható, a leggyakrabban a születendő gyermek nemét szokták vele meghatározni.

Bárki jósolhat magának ingával?

A válasz egyértelműen igen!

Válassz magadnak egy tárgyat – kiváló felfüggeszthető kristályt lehet találni az ezoterikus boltokban, de legegyszerűbb a saját karikagyűrűd, ha van, ha nincs, gyorsan szerezz egyet ☺ - fűzd fel egy zsinórra és döntési helyzetekben használd. Ha komoly kérdéseid vannak, akkor érdemesebb máshoz fordulni ingázni, aki sokkal objektívebben látja a helyzetet.

Az inga kiváló közvetítő a tudat és a tudatalatti között, de jelenleg működési elve ismeretlen. A következő kérdéseket érdemes feltenni az ingának:

  • születendő gyermekünk neme
  • jó helyen van-e az ágyunk
  • adott élelmiszerekre károsak-e a szervezetünkre
  • lélektársunkat találtuk-e meg
  • sikerülni fog-e a vizsgánk, vagy új munkahely

Mindebből is látszik, hogy az ingát érdemes használni, de mielőtt neki állunk tanulmányozzuk az inga jóslás helyes használatát könyvekből, vagy szakemberek segítségével.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27