A jósnő vethet magának kártyát?

A jósnő vethet magának kártyát?

Elméletileg nem... Gyakorlatilag igen :-)

Elméletileg a szubjektivitás miatt nem... Minél mélyebb érzelmi kapcsolatban állunk valakivel – és önmagunkkal a legtöbb esetben ez a helyzet –, annál kevésbé tudjuk objektíven értelmezni a kártya jelentését. Nem a Tarot hibája, hiszen csak egy eszköz az elménk kezében nem pedig egy spirituális hókuszpókusz. A válaszokat ismerjük, bennünk rejtőznek, a kártya pedig képek formájában megjeleníti őket. A legjobb, ha olyan személyhez fordulunk, aki rá tud hangolódni a mi energiaszintünkre és akkor biztosan nem csalódunk. Biztosan nem csalódunk?

Valószínűleg Te is hallottál már jósnőről, aki a barátnődnek „bejött”, másik ismerősöd szerint meg fabatkát sem ér. Hogyan lehetséges ez?

Nincsen ebben semmi meglepő, ha jobban belegondolsz ez az élet minden területére igaz.

Egy jó fodrászt szeretnél. Van egy ismerősöd akinek mindig bombasztikusan jó a frizurája. Mit teszel? Elkéred a fodrásza telefonszámát, elmész hozzá, és abban reménykedsz, hogy megtalálja számodra az álomfrizurát. Aztán hazamész, nézegeted magadat a tükörben….és úgy látod borzalmasan festesz, ezért mindjárt eldöntöd, soha többé nem mész vissza ehhez a fodrászhoz. A fodrászról az ismerősöd ódákat zengett, de neked mégsem „jött be”.

Mi történhetett?

Lehet, hogy nem mondtad el pontosan mi az elképzelésed, lehet, hogy igazából jól áll neked az új frizura, de mégsem tudsz azonosulni vele, mert úgy érzed nem Te vagy….lehet, hogy a fodrász valamiért nem volt szimpatikus….mert nem tudott „rádhangolódni”…nem volt eléggé kedves (fáradt volt, mert késő feküdt le), nem jött be a stílusa (sokat vagy túl keveset beszélt) és különben is, olyan furán volt felöltözve, az üzlete berendezéséről meg ne is beszéljünk. Túlságosan avitt bútorok, a rádió meg ordított.

Valahogy így van ez a jósnőkkel, spirituális tanácsadókkal is.

Sokukat végigjárod, mire megtalálod azt, akivel sikerül egymásra hangolódnotok, aki hallani fogja a Te belső hangod. Mert nem a fodrásszal, vagy a spirituális tanácsadó szaktudásával van probléma. Egyszerűen az egymásra hangolódás nem működött, mert az univerzum nem őt jelölte ki számodra.

Tehát visszatérve a címben feltett  kérdésre…a  jósnő vethet magának kártyát?

Nem ajánlott….de mégis megteszem…

Van egy fontos döntéshelyzet, egy égető kérdés. Ilyenkor nagyon nehéz megállnom, hogy a problémamegoldó Tarottól útmutatást kérjek. Magántanítványként három Mesterhez is jártam, az összes jóskártyát meg tanultam használni, de igaz a mondás, hogy a kártya választja ki használóját. Engem a Tarot választott, de nem maradtam meg a hagyományos paklinál hanem több csomagból összeállítottam a sajátomat. Amikor saját magunknak húzunk lapokat, csorbát szenvedhet az éleslátásunk mert annyira szeretnék pozitív választ kapni, szubjektivitásunk megtréfál minket.

Sok éven keresztül gyakoroltam és mostanra magabiztosan alkalmazom saját életemre is a Tarot útmutatását. Mára sikerült minden elfogultságot kizárnom. Ha néhány napra elutazom, nem viszem magammal, de ahogy hazaérek elsőként vesszem elő rejtekhelyéről.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27