Féltékenység, önbizalomhiány

Megoldás féltékenységre

Szoktál féltékeny lenni?

Képzeld el, hogy a pároddal  sétáltok és szembe jön veletek egy igazi „nehézbombázó”. Hosszú haj, tökéletes alak, hosszú lábak, nagy mellek.  A kedvesed meg nem elég, hogy megbámulja, még utána is fordul. Hogyan fogod érezni magad?

Valószínűleg feltámad benned a zöld szemű szörnyecske és eszedbe jut minden vélt vagy valós testi hibád. Vastag a combod, nagy a hasad, elfelejtettél sminkelni, miért pont ezt a melegítőt vetted fel, nem is előnyös. Kétségbe esel, mert úgy látod a másik sokkal jobban néz ki, azt hiszed a párodnak nem vagy elég jó, hiszen nincsen olyan jó alakod, nem olyan szép az arcod.  A gondolattól is rosszul vagy, hogy elveszíted a partnered és egyedül maradsz. Ez két dologra fog sarkallni téged, vagy ott helyben behisztizel, vagy sértődötten hallgatsz egy darabig, amíg a kedves ki nem könyörgi belőled, hogy mitől változtál hirtelen mosolygó Hófehérkéből, Duli-fuli törpévé. Mert lehet, hogy nem is vette észre, hogy forgolódott egy tiltott nőnemű lény után - legalább is ezt fogja mondani.JJ

Van benne igazság, a férfiak a vizuális típust testesítik meg, szeretik a szebbik nemet mustrálgatni.  Gyakran tényleg csak elkalandozik a tekintetük, de sokszor tisztában vannak tettük súlyával és tudatosan féltékennyé próbálnak tenni, lesik a reakciódat, vagy egyszerűen a határaikat feszegetik, meddig mehetnek el nálad.

A kérdés az, hogyan érjed el, hogy szerelmed – bármilyen oka is van rá a felsoroltakból - tartsa tiszteletben, hogy amíg a te kezedet fogja, legalább a te jelenlétedben ne egy másik szoknyát részesítsen előnyben.

Féltékenység

Erre van egy nagyon jól bejáratott módszer.

Először is hívd fel a figyelmét a téged ért sérelemre és hallgasd meg a válaszát. Persze soha nem fogja beismerni, hogy téged tesztelt, inkább valami homályos „nem is úgy volt az drágám” dumával fog jönni. Erre te nyugodjál meg, fogadd a bocsánatkérését, végül is te vagy a felvállalt kapcsolata a világ előtt.

Aztán kezdd el ugyanazt csinálni amit ő, nézegesd a konkurenciát. Ha egy csinos pasit látsz, lopva mérd végig. Ha ez nem elég, csináld látványosan, esetleg meg is jegyezheted, hogy „húú, biztosan konditerembe jár, ilyen bicepszekkel”. Ez a stratégia 1-2 héten belül eredményt fog hozni. Nem kell félni, hogy megsértődik, a férfi hiúság komoly dolog, egy pasit sokkal hamarabb el lehet bizonytalanítani, mint egy nőt, önbizalma pillanatok alatt fog ketté törni.  Látni fogod a változást, már nem fog megfordulni az utcán egy másik nő után, te pedig légy engedékeny.  Csak őt dicsérd, és hangsúlyozd, mennyivel különb, és számodra ő a teremtés koronája. Az egyensúly helyreáll.

Te voltál már hasonló helyzetben? Hogyan oldottad meg? Szólj hozzá, írd meg a véleményedet, hogy tudjál másoknak segíteni.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27