ha már kihunyó félben a romantika

3+1 tipp ha már kihunyó félben a romantika

Amikor összeköltöztetek tombolt a szerelem. Lestétek egymás kívánságát, mindenhova együtt mentetek. Esténként alig vártátok, hogy hazaérve a munkából részletesen beszámoljatok az aznapi történtekről. Aztán teltek- múltak az évek, már nem annyira érdekes amit a másik mesél, a szerelem tüze sem lobog már akkora lánggal, ti pedig esténként a TV előtt bambultok órákon át mielőtt elaludnátok. Akkor most nézzünk néhány ötletet, hogyan melegítsük fel a töltött káposztát.

 1. Minden este 15 perc
  Minden este 15 percig csak egymásra koncentráljatok. A telefont némítsátok le, a gyerekeket küldjétek be a szobába. Üljetek le egymás mellé, öleljétek át egymást. Adhattok egymásnak láb vagy nyakmasszázst. Ha valami közbejön akkor a 15 perc helyett az esti vacsorát tedd különlegessé. Egy kis gyertyafény, halk zene igazán romantikus hangulatot varázsol, de közben ne a TV-ét nézzétek, hanem beszélgessetek.

 2. Gyakorolj figyelmességet
  Reggel tedd ki a vitaminjait, csomagolj neki tízórait. Este készíts fürdővizet sok habbal, majd fürödjetek együtt. Ha megteszed az első lépést, a párod hamarosan követni fog, nemsokára becsempészi kedvenc sütidet a hűtőbe.

 3. Lepjétek meg egymást
  A romantikának nem kell feltétlenül időigényesnek lennie. Rejts el szerelemes üzeneteket tartalmazó papírokat meglepő helyekre: párna alá, ruhásszekrénybe, stb.

 4. Randevúzzatok!
  Adjatok találkát egymásnak úgy, mint régen. Próbáld ki, meg fogsz lepődni a hatásán. Megbeszélitek, hogy este egy szórakozóhelyen randiztok. De ne otthonról menjél, hanem egy barátnődtől. Már a második alkalommal úgy fogsz készülődni, mint annak idején (átgondolod melyik ruhádat vedd fel, sminkelsz). Az is jó ötlet, ha együtt jártok ebédelni minden délben, de néhány esti randi – havonta egyszer – nagyon jó hatással bír egy párkapcsolatra.

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27