5+1 hangulatjavító tipp esős, szomorkás napokra

5+1 hangulatjavító tipp esős, szomorkás napokra

Már mindenki nagyon várja a tavaszt, annak ellenére, hogy nem hóban és fagyban dideregtük végig az elmúlt hónapokat. Az elmúlt évek tendenciája látszik növekedni: se hó, se hideg, se tél. ☺ Valljuk be, ezt nem sokan bánjuk, kivéve persze a gyerekeket, akik hiányolják a szánkózás, hóemberépítés adta örömöket. De mit is csináljunk, ha az idő lehangoló és ha kinézünk az ablakon, csak a lepergő esőcseppeket látjuk?

 1. Illatosíts!
  Gyújts egy füstölőt, vagy csepegtesd kedvenc illatodat egy aromamécsesbe. A vanília és a levendula javítja a hangulatot, az eukaliptusz felfrissít, a kamilla nyugtat.

 2. Fényterápia!
  A szoba sarkában világító sólámpa kiváló választás, hangulatos, és még az egészségre is jó hatással bír. Gyújtsál gyertyákat a lakás különböző részein – a sárgát és a rózsaszínt ajánlom – elektromos áramot ne használj. Ülj le az imbolygó gyertyafény mellé, és nézd meg a kedvenc filmedet, vagy meditálj. Esetleg megkérheted a férjedet, hogy helyezzen LED-szalag csíkokat a falra, ez kellemes, romantikus fényt biztosít és kiválthatja a gyertyát.

 3. Végy egy forró fürdőt!
  A fürdőkád szélére helyezett gyertyák, néhány csepp illóolaj a vízbe, jó sok fürdőhab.....kell ennél több?... ja, és ne felejts el szólni a párodnak, ha már bíbelődik a LED világítással, a fürdőszobába is tegyen... majd a közös fürdőzés alkalmával elfelejti a fáradalmakat...

 4. Édesség!
  Csinálj magadnak egy tejszínhabos nagy forró csokit, amit a kádban, vagy filmnézés közben elszopogatsz, de ha szeretsz konyhatündérkedni, süssél egy finom süteményt. Bűntudat nélkül egyél belőle, majd holnaptól fogyózol. :-)

 5. Valami sósat!
  Édesség után sokszor valami sósat kívánunk. De az is lehet, hogy szimplán nem vagy édesszájú. Ez esetben keress elő a szekrény mélyéről egy zacskó chipset, vagy patti kukit, és majszold el a kádban, vagy telepedj le kedvenc sorozatod elé.

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27