Létezik a lélektárs?

Létezik a lélektárs?

Gyakran kérdezik a vendégeim, hogy mikor fogják megtalálni a lélektársukat. Randevúzgatnak ezzel-azzal, de valahogy nem találják az igazit. Romantikus álmodozásaikban a lélektárs úgy jelenik meg, mint egy ikertestvér, aki majd nagyon sok tekintetben hasonlít rájuk. Ugyanolyan emberi értékekkel bír, hasonló az érdeklődési köre, a vallási hovatartozása, és ugyanúgy szeret pizzát majszolni a kedvenc sorozatunk közben. De valóban ilyen egy lélektárs? És tényleg létezik?

Valószínűleg nagyon hamar elunnánk magunkat, ha a lélektársunk pontosan ugyan olyan lenne, mint mi magunk. (Hiszen saját magunkat is unjuk időnként, nem?) Természetesen egy kapcsolat elején minden pár hajlamos a hasonlóságokra koncentrálni. Új pasid elmeséli, hogy kedvence a pörkölt galuskával. Tényleg? Nekem is – válaszolod. Vagy megemlíti, hogy fél a magas helyeken. Jé, te is. Általában eltelik fél év, mire leveszed a rózsaszín szemüveget, és kezded észrevenni a különbségeket. Ilyenkor sokan kétségbe esnek, hogy mégsem a lélektársat találták meg, odébb állnak, hogy a következő szerelemben is ugyanúgy csalódjanak.

Már megtaláltam, de elveszítettem

Ezzel a panasszal is gyakran fordulnak hozzám. Folyamatosan gyötrődnek, hogy az volt az igazi, aki elhagyta őket, és ha máshogy alakulnak a dolgok, ők boldogan éltek volna, míg a halál el nem választ. Lehet, hogy ez a tökéletes lélektárs házas volt, de válni nem akart, agresszíven viselkedett, vagy valamilyen szenvedély betegségben szenvedett, esetleg mást választott helyettünk.

Szerelem első látásra

Gyakori tévhit, hogy ha első találkozáskor már fellobbant a vonzalom szikrája, akkor tuti biztosan a lélektársat találtuk meg. Meg biztos karmikus is... meg ilyenek...

Tévhitek eloszlatása

Az az igazság, hogy nem csak egy lélektársunk van. Az a legrombolóbb szerelmi mítosz, hogy csak egy „nagy ő” van, és azt kell keresnünk, amíg meg nem találjuk. Ha pedig elveszítjük, akkor vége mindennek. Pedig nem egy, hanem egy tucat lehetséges lélektárs kerülget minket, akivel boldogan leélhetnénk az életünket.
Ne ülj fel az ezoterikus meséknek, és ne a 10 évvel ezelőtti pasidat sirasd, hanem nézzél körül. Annak is adj egy esélyt, aki nem bizsergetett meg első látásra, és lehet, hogy az mellett az unalmas szemüveges csávó mellett leszel a legboldogabb.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27