Mi is az a jóslás?

Mi is az a jóslás?

A Wikipédia szerint a jóslás egy bizonyos esemény jövőbeni bekövetkezésére vonatkozó állítás. Alapvető emberi szükséglet, ami a történelem folyamán minden civilizációban megjelent valamilyen sajátságos formában. Gondoljunk csak az augurok madarakra alapozott jóslására, vagy a Ji Csingre. A régi korokban a papok, sámánok, az adott közösség gyógyító emberei töltötték be a mai jósnők szerepét. Minden kultúra igényelte régen és most is a jövendőmondást, annyi különbséggel, hogy napjainkra erősen felhígult a szakma, és talán nem is az a leglényegesebb kérdés, hogy felkeressünk-e egy jósnőt, hanem, hogy melyiket.

Kihez forduljunk, ha jóslást szeretnénk?

Nem érdemes mindig mások véleményére adni, hiszen a jósnő is ember, az egyéni szimpátia pedig jócskán eltérő lehet. Aki a szomszédnak bejött, neked nem biztos. Inkább az intuíciódat érdemes követned. Legutóbb bejelentkezett hozzám egy hölgy, és azt mondta, úgy érezte engem kell választania. Hallgass a belső hangra, mert az soha nem hagy cserben.

Akkor most bejön a jóslás vagy nem?

Ez nem egy tudományos módszer. Számít a jósnő lelki állapota, empatikus és ráhangolódási képessége. Tapasztalataim szerint 90-95 %-ban tökéletesen működik inkább a megjósolt időpontokban érzékelhető csúszás. Tehát működik, ha segítségre van szükséged, ne mulaszd el használni.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27