Hogyan működik az online jóslás?

Hogyan működik az online jóslás?

Nagyon vonzó lehetőség, hogy az internet világában rá lehet kattintani egy virtuális kártyalapra. Csilli-villi háttér, többféle jóslási lehetőség – dobókocka, színjóslás, indiai horoszkóp, 3 lapos Tarot, cigánykártya – közül választhatunk. Azt kell hogy mondjam, ez nagyon jó játék... kattintgatunk, válaszokat is kapunk, amit vagy tudunk értelmezni vagy nem. De ez elsősorban játék. Ha komolyan gondolod, pontos válaszokat akarsz és tenni is szeretnél az életedért akkor a személyes jóslás a legmegfelelőbb. Viszont, ha gyors útmutatás kell, vagy csak rálátást akarsz nyerni a dolgaidra, nagyon jól tud működni a netes jóslás.

Akkor most használjuk az online jóslást?

Egyértelműen igen a válasz. A honlapomon is találsz online jóslásra lehetőséget. Ha csak feltérképezni akarod a következő 3-4 hónapodat, csak kíváncsi vagy, milyen változások várhatóak a szerelem, hivatás területén, akkor nagyon jó tájékozódást nyújthat neked a virtuális jóslás. A lapok jelentés tartalmát sok éves tapasztalatomnak megfelelően állítottam össze, biztos vagyok benne, hogy a kihúzott kártyalap megmutatja a jövőd alakulását. Ehhez egy dolog szükséges, mielőtt felteszed a kérdést koncentrálj, ne csak vaktában kattingass. Egy kérdést, 1 időintervallumon belül csak egyszer tegyél fel.
Ami nagyon sokat adhat a mindennapokban, az a napi Tarot jóslás. Minden reggel húzzál a weboldalamon található aznapra vonatkozó jóskártyák közül. Jegyezd fel, este pedig elemezd ki. Ha hosszasan gyakorolsz, meglátod az árnyalatokat, és megérted, mire szólít fel nap, mint nap a Tarot kártya, ami nem csak jóseszköz, hanem kiváló önismereti eszköz is.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27