mikor NE fordulj a Tarot jósláshoz

3 tipp, hogy mikor NE fordulj a Tarot jósláshoz

Rengeteg információ kering a neten, ezoterikus könyvekben, a csapból is az folyik, mennyi olyan élethelyzet van, amikor érdemes a Tarot jósláshoz folyamodni. Erről én is írtam blogbejegyzést, itt találod. Már tudod, hogyha fontos döntések előtt állsz, érdemes felkeresni egy jósnőt. Ha fáj a torkod, köhögsz, orvoshoz fordulsz. Ha lerobban az autód, szerelőhöz viszed. Teljesen természetes, hogyha elakadsz az életben, nem tudod, hogyan tovább, felkeresel egy jósnőt. De mikor NE fordulj a Tarot jósláshoz?

  1.  Ha nem hiszel egyáltalán a Tarot jóslásban
    Sok barátnőd jár jósnőhöz, olvasgattál ezoterikus cikkeket, de valahogy mégis szkeptikus maradtál. Valahogy nem tudod elhinni, hogy ez az egész működik. Amíg elutasítod, addig a kártya nem fog tudni kommunikációs csatornaként működni a tudatalattid és közted.
  2. Ha nem a Tarot jóslás miatt fordulsz jósnőhöz, hanem hogy próbára tedd a tudását
    Ebben az esetben hiszel is a Tarot jóslásban meg nem is. Mint a mesebeli leányzó, aki vitt is ajándékot, meg nem is. :-) Járt nálam egy hölgy, a barátnője ajánlására jött hozzám. Összevonta a karjait maga előtt, és közölte velem, mondjam meg mi a problémája. Hát, mondanom sem kell, sok mindenre nem derült fény. Egyrészt teljesen bezárt előttem, másrészt fogalma sem volt hogyan működik a Tarot jóslás.
  3. Ha játéknak, szórakozásnak fogod fel
    Ilyenkor szoktam ajánlani az online kártyajóslást. Rengeteg weboldalon lehet kártyapaklikból húzogatni kedvünkre. Bármilyen furcsa, ezek működhetnek is. Az én honlapomon is találsz egy Tarot jóslást, amit szerelmi kérdésekben tudsz használni. Többször kipróbáltam, kezeskedem érte, hogy működik. ☺ Ha komoly kérdéseid vannak, akkor viszont mindenképpen a személyes Tarot jóslást ajánlom.

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27