Mit jelentenek álmainkban az állatok?

Mit jelentenek álmainkban az állatok? Álomfejtés

Amikor reggel felébredsz, sokszor nem emlékszel semmire. Máskor meg mozaikszerű emlékdarabok bukkannak fel a semmiből összefüggéstelenül. Ennek magyarázata az álomfázisokban rejtőzik. Egy éjszaka során 4-5 alvásciklus ismétlődik felváltva, ciklusonként mély alvási (NREM) és álom (REM) fázisok váltják egymást. Egy ciklus 90-100 perc hosszú. Ha REM fázisban vagy a végén ébredsz fel, nagyobb valószínűséggel emlékszel az álmaidra, mintha a mély alvási ciklusból riadsz fel az ébresztőórára. Amennyiben állatokkal álmodsz és főleg visszatérő üzemmódban akkor érdemes álomfejtéshez fordulni. Most néhány különleges állathoz vesszük igénybe az álomfejtés praktikáját.

 • Méhek, darazsak
  A fullánkos álmok jelentése általában valami rosszakaróra utal, aki folyamatosan furkálódik a hátunk mögött. Ha csípnek, támadnak álmunkban, akkor a közvetlen közelünkben keressük a „támadót”.

 • Galamb
  A galambos álmok jelentése igen pozitív. Ha csak elsuhan álmaink egén, akkor valamely szerettünk életében ütheti fel fejét a szerelem. Viszont ha simogatjuk, leszáll a vállunkra akkor az álomfejtés szerint minket látogathat meg a szőke herceg. Ha sok táplálkozó galambot látunk, akkor az az anyagi helyzetre utal, tehát a szőke herceg nem lovon, hanem BMW-vel fog érkezni.

 • Bika
  Ha olyan bikával álmodsz, aki megkerget vagy támadóan lép fel veled szemben, súlyos betegség közeledtét jelzi az álomfejtés szerint.

 • Gólya
  Minden esetben a gólyás álmok jelentése valami szerencsés fordulatra utal az életünkben, vagy egy közeli barátra, akire mindig számíthatunk.

 • Kullancs
  Nagyon népszerűtlen kis állat, hiszen rengeteg betegség terjesztője, de az álom jelentése mégsem negatív. Arra figyelmeztet, hogy kitartóbbnak kell lennünk céljaink elérése érdekében, mert csak így fogjuk tudni terveinket megvalósítani.

 • PókRengeteg ember pókfóbiás. Az álomfejtés szerint a pókos álom mindig valami problémát, tudat alatt feszítő titkot jelent, vagy valamilyen szomorú esemény közeledtét jelzi.

 • Egér
  Szintén nem egy közkedvelt kisállat, pedig az álom jelentése pozitív. Sokszor akkor jön elő, ha valami bizonytalan az életünkben, de a biztos sikert vetíti elénk.

Ha furcsa álmaid vannak, érdemes a álomfejtés segítségével utána járni az álmok jelentésének, mert nem minden az aminek látszik.

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27