Mit kezdjünk a múlt traumáival?

Mit kezdjünk a múlt traumáival?

A legtöbb ember, aki hozzám fordul, hordoz valamilyen gyermekkori problémát. Mint egy ronda, nagy, nehéz puttonyt, úgy cipelik a hátukon.
Vannak, akiket csak az emlékek nyomasztanak folyton, de sokaknak egész életükre kihatnak a korai traumák. Nincsenek kellő szociális kapcsolataik, nehezen bíznak meg másokban, konfrontáció kerülők, mert nem tudják kezelni a bántó helyzeteket.

Ha neked is voltak olyan élményeid, hogy kiközösítettek az osztálytársaid, gyakran megaláztak a tanáraid, bántalmaztak a testvéreid, vagy a szüleid nem értettek meg, akkor itt az ideje, hogy rendbe tegyed magadban az okokat és a miérteket.

Ha elfogadod, hogy miért is kaptad a bántalmazásokat, akkor megtanulsz együtt élni a fájó emlékekkel.

Minden gyerekkori trauma oka a karma, mert az Univerzum igazságos. A korai életszakaszok sérüléseivel az előző életed karmáit javítod ki, billented helyre.

Ha valaki visszaél helyzetével, kegyetlenül, igazságtalanul bánik másokkal, akkor a sors úgy intézi, hogy a jelenlegi vagy a következő életében ezt visszakapja.

Amennyiben ezt tudatosítod magadban, sokkal felszabadultabban és kiegyensúlyozottabban fogod tudni élni az életed, és talán nagyobb elfogadással tudsz tekinteni a múltba.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27