Mit tegyél egy nehéz élethelyzetben?

Mit tegyél egy nehéz élethelyzetben?

Mindenki számára ismerős lehet, egy olyan élethelyzet megjelenése, amely komoly pszichikai feszültséggel, esetleg az elviselhetetlenség érzésével párosul. Ezt okozhatja egy zűrös munkahely, egy rossz házasság, vagy akár tartós munkanélküliség.

2 lehetőséged van a megoldásra: vagy a szituációt próbálod megváltoztatni, vagy a hozzáállásodat.

Más út nincsen. Sajnos.

A körülményeket úgy tudod megváltoztatni, ha másik munkahelyet keresel, kilépsz a pocsék párkapcsolatból, mást kezdesz el tanulni, leépíted az irigykedő barátokat. Ezzel általában mindenki tisztában van, a döntést mégis sokan nagyon nehezen hozzák meg. Hogy miért? Mert nagyon nehéz kézbe venni a saját életünk felett az irányítást, sokkal könnyebb sodródni az árral. Felelősséget vállalni döntésekért, tettekért, elsősorban érzelmi intelligencia kérdése.

De mi van akkor, ha nem tudunk jelenleg a külső környezetünkben változást elérni?

Mert már csak 1 év van a nyugdíjig, mert köt a szerződés, stb.

Ilyenkor az az egyetlen megoldás, hogy elviselhetőbbé próbáljuk tenni a helyzetet. Elfogadjuk, és reálisan kiértékeljük, majd tudatosan keressük, megtervezzük a kiutat.

Ha például egy elviselhetetlen munkahelyen ücsörögsz, de tudod, hogy közel a nyugdíj, akkor arra kell koncentrálnod, hogy minden nappal közelebb kerülsz a célodhoz. Ha kicsi gyermeked miatt akarod kitolni a válást, akkor kezdj el félte tenni, és tervezgetni, hogyan fogod egyedül megoldani az életedet.

A lényeg, hogy ne csak szorongva sajnálgasd magadat, és ne szégyellj segítséget kérni, ha úgy érzed.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27