Működik a szerelmi kötés?

Működik a szerelmi kötés?

Alapvetően igen, ha a mágiát megelőzve megvizsgálunk néhány fontos kritériumot. Amennyiben ezt elhanyagoljuk, borítékolni lehet a sikertelenséget. Nézzük, milyen területeket kell megnézni bármilyen mágikus tevékenység előtt.

  • Miért lett vége a kapcsolatnak?
  • A párkapcsolat alapjainak a tisztázása
  • Illetek-e egymáshoz, van-e közös út?
  • Engedélyezi-e az Univerzum a mágia elvégzését
  • Melyik mágiát érdemes elvégezni?

Miért van szükség erre  a vizsgálatra, ha működik a szerelmi kötés?

Mert a mágia egy misztikus folyamat. Ezt ne úgy képzeld el, hogy elmész a boltba, kérsz egy zsemlét, kifizeted, haza viszed és megeszed.

A mágiákat mindig személyre szabva, a kérésnek megfelelően kell elkészíteni. Ezután útjára bocsájtjuk az Univerzumban, és várjuk az eredményt.

Amennyiben egy hónap után még mindig nem indultak be az energiák, érdemes egy ráerősítést csinálni. Ha 2-3 hónapon belül nem értük el a kívánt hatást, akkor a varázslat félre csúszott, a kötést pedig oldani kell. Kötést soha nem szabad senkin fent hagyni, mert később az életedben problémákat fog okozni. Lehet, hogy csak 10 év múlva, de előbb-utóbb biztosan.

A szerelmi mágia sikere

Sokan kérdezik tőlem, hogy mit jelentenek nálam a százalékos arányok? Egyszerű a válasz.

Kidolgoztam egy módszert, amivel nagyon pontosan meghatározható a különböző mágiák eredményessége, így könnyen kiszűrhetőek már az elején azok a varázslatok, amik nagy valószínűséggel nem hozzák meg a kívánt eredményt, és így elkerülhető, hogy félresikerüljön a mágia.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy 50% esély alatt már nem sikerülnek jól a varázslatok, tehát ezeket már nem vállalom be, mert általában csalódás lesz a vége, ami pedig nem célom nekem sem és neked sem.
A 60-70%-os siker arány jónak számít, 80% felett pedig már igen nagy eséllyel sikeres lesz a szerelmi kötés. 90% felett viszont már szinte biztos, hogy bekövetkezik a kívánt változás.

Minden szertartás előtt megnézem, és elmondom neked, érdemes-e belekezdeni a mágiába és mekkora sikerre lehet számítanod.Ez alapján el tudod dönteni, hogy meg szeretnéd-e, hogy elvégezzük a varázslatot vagy sem.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27