Rontáslevétel

Rontáslevétel

A rontáslevétel a mágia tudomány körébe tartozik. Ahogyan a vonzás törvénye is. A téged körülvevő univerzális energia az általad kibocsátott rezgésre válaszol. Ha sokszor rezegsz pozitívan, akkor rengeteg örömben lesz részed, ha negatívan, akkor szinte csak kellemtelenségek fognak érni.

Mi köze van a rontáslevételnek a vonzás törvényéhez?

Sok. Nagyon sok.

A kvantumfizika kimondja, hogy a világegyetemben minden elektromágneses rezgésekből áll, és a mező, ami mindent minden részecskével összeköt – a mátrix, ahogy a kvantumfizika atyja Max Planc elnevezte – teszi lehetővé, hogy valaki más vagy az univerzum energiái hatással legyenek rád.
Ez a csodálatos csatorna, amiről ma még igen keveset tudunk értelemszerűen nem csak a pozitív rezonanciát közvetíti. De ennek köszönheted, hogy érzed a társad szerelmét a másik helyiségből is; a melegséget, amikor átölel. Viszont az éremnek 2 oldala van.

Voltál már olyan helyzetben, hogy valakire azt mondtad „nem jó a kisugárzása”? Egy kliensem mesélte nem olyan régen, hogy fegyelmit adott a beosztottjának. Azóta nem érzi jól magát a közelében és már az is eszébe jutott, hogy rontást kapott tőle. Megnéztem és kiderült: igaza van.

Hogyan kerülhet rád rontás?

Mivel a mátrix a negatív rezgéseket is közvetíti, 2 féle úton érhet téged rontás/átok:

  • egy kedves embertársadtól, aki nem annyira kedves
  • egy szakavatott spirituális személytől, akit erre felkértek
  1. Mikor folyamatosan negatívan rezegsz, problémázol akkor csak magadnak ártasz. Ez a te döntésed. Viszont ha dühöt, haragot táplálsz más iránt, rosszat kívánsz, talán meg is átkozod gondolatban, akkor simán rontást vihetsz egy másik emberre.
    Nem kell megijedni! Egy negatív gondolat nem fog senkit átokkal súlytani!
    Az általad küldött negatív rezgések csak akkor okoznak kárt, ha a célszemély gyenge. Kicsi az önbizalma, lyukas az aurája, gyatra a felsőbb hatalmakkal a kommunikációja, a lelki immunrendszere átmenetileg blokkolt. Ebben az esetben a rontás hatékony lehet. A hangsúly a lehet szócskán van. Teljes bizonyosságot csak úgy nyerhetsz, ha egy szakértővel megnézeted, és rontásvizsgálatot kérsz.

  2. A másik eshetőség az, ha szakavatott személytől, pl: fekete mágustól kérsz segítséget. Több olyan internetes oldalt is találtam – most nem linkelem be, ez nem a reklám helye – ahol jó pénzért átkot/rontást visznek a célszemélyre.

Nem szeretném minősíteni azt a személyt aki akár rontást kér, vagy azt, aki jó pénzért ezt elvállalja, de egy biztos, hogy nem a spirituális ösvényen járnak. Az ezoterikus gondolkodásmód teljesen kizárja, hogy mások számára bármilyen negatív energiát küldjünk, vagy akár kívánjunk.

 

Ha biztosan tudni akarod, van-e rajtad bármilyen negatív blokk, akkor nézesd meg szakemberrel. Ez befektetés önmagadba. Egy befektetés, hogy a totális káosz elkerüljön.

Miből sejtheted, hogy rontáslevételre van szükséged?

Sokszor semmiből. 1-2 éves rontás esetén nincsenek tünetek. Minél régebben történt, annál inkább érzed, hogy bármit szeretnél falakba ütközöl. Ha pedig már eszedbe jut, hogy megátkoztak – ezzel a tudatalattid üzen neked – akkor érdemes szakértőt felkeresni. Itt tudsz kérni rontásvizsgálatot.. katt ide..


Hosszú távon a rontás legnagyobb veszélye, hogy valamilyen szenvedélybetegségbe torkollik az életed – ez lehet alkohol, drog, pornófüggés, társfüggés – a lehetőségek tárháza hosszú. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy akinek alkohol problémái vannak, azt biztosan megátkozták. Ezért szükséges a rontásvizsgálat.

Saját tapasztalataimból, a klienseim beleegyezésével az elmúlt néhány évből 54 esetet követtem végig, ahol rontáslevétel mágiát alkalmaztam, bizonyítottan megátkozott személyeknél. Ha érdekel a statisztika, kattints ide...

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27