Ezoterikus önbizalom

Ezoterikus önbizalom

Az a gyanúm, hogy az ezoterikus, spirituális emberek sokkal érzékenyebbek. Önbecsülésük, önbizalmuk – talán az érzékenyebb aurának köszönhetően – nagyobb támogatásra szorul materialista társainkhoz képest.

Önbizalom sikerlistával

Ez egy általam gyakran javasolt technika és az ügyfeleim részéről nagyon jók a visszajelzések. De komolyan kell venni, és csinálni.

Lehet, hogy már nagyon sok sikertelen élmény kacsingat vissza rád a múltadból, így valószínűleg nem szívesen tekintesz vissza. Most mégis arra kérlek, tedd meg! Kezd el végig pásztázni az emlékeidet, és keress olyan emlékeket, ami örömmel tölt el. A legkisebbeket is!!

Vegyél elő egy papírt, tollat (ezt a részt ne spórold meg, mert listát írsz, amit bármikor elő tudsz venni). Az eleje nehezen fog menni, de gyorsan belelendülsz. Gondolj a következő kérdésekre!

  • Volt kedvenc tanárod, aki gyakran megdicsért?
  • Volt olyan tantárgy, amiben kiemelkedően teljesítettél? (Lehet, egyszer te másztál fel leggyorsabban a kötélre tesi órán, valamilyen versenyen eredményt értél el, szépen rajzoltál és kirakták a falra, stb.)
  • Nehezebb élethelyzetet sikeresen megoldottál (kimásztál egy anyagi csődből, felálltál egy válásból)
  • Munkahelyek (megdicsért a főnök, kedveltek a kollégák)

Ha nehezen tudod felidézni a sikerélményeket, kérd meg a párodat, anyukádat, barátnődet, gyermekedet, hogy meséljék el néhány jó tulajdonságodat.

A listán minél több sikerélményt soroljál fel, majd tedd el, és alkalom adtán vedd elő. Az ilyen apró dolgok nagyon sokat segítenek az önbizalom fejlesztésében.

Freya életvezetési tanácsadó

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27