Valentin nap

Jóslat Valentin napra 2016-ban

Február a szerelem hónapja. Van, aki bevallja, van, aki nem, de valahol legbelül mindenkit mozgat, mi várható szerelmi életében az új évben. Tarot kártyámmal elsősorban a Székesfehérváron élő szingli hölgyeknek készítettem egy rövid előrejelzést csillagjegyeik alapján a 2016-os évre, a Valentin napot is figyelembe véve. :-)

Szerelmi jóslat: Kos

Jó esélyeid vannak szingliként a szerelemre, elképzelhető, hogy egy régi kapcsolatot fogsz felmelegíteni. Ez esetben sokat fogsz morfondírozni rajta, vajon érdemes-e újra belevágni. A jóslat szerint ne gondolkodj sokat, mert elúszik a lehetőség. Kiváló partnereid lehetnek: Bika, Szűz, Bak. A földjegyűek segítenek abban, hogy szokásodhoz híven ne menjél fejjel a falnak. Főleg az eszedre szeretsz hallatni, de mostanság szerencsésebb lenne, ha a szívedet részesítenéd előnyben.

Szerelmi jóslat: Bika

Nem szereted a szingliséget, így nagyon jó híreim vannak. Az év második felében szinte biztosan társat találsz, bár lehet, hogy nem Székesfehérváron. Szereted a biztonságot, állandóságot, nem sok kedved leled egy távkapcsolatban, de ez most ne tartson vissza, mert idővel meg fognak szűnni az akadályok. Érdemes hozzád hasonlóan „földjegyű” párt keresned (Szűz, Bak, Bika), de a Halakat, Rákokat sem kell elűznöd magad mellől.

Szerelmi jóslat: Ikrek

Az életed jelentős területein látok változást. Új dolgokba kezdesz, ez lehet egy új sportág, vagy csak neki állsz rendszeresen mozogni, lehet a táplálkozásodban veszel fel új irányvonalat, mindenképpen lendületes és izgalmakkal teli lesz a 2016-os esztendő. Új szerelem csak akkor érkezik, ha célirányosan teszel is érte. Ne mindig önmagaddal, hanem a körülötted várakozó férfiakkal is foglalkozz, adj nekik lehetőséget, mert lehet, hogy csak a harmadik randin támad fel a vonzalmad. Ikrekkel ne kezdj, a Kossal sok lesz a veszekedés, a Nyilassal nem fogod megérteni magad, a Baknak sok lesz a nyüzsgésed, inkább a Szűz vagy a Halak az ideális társ.

Szerelmi jóslat: Rák

Rejtélyes típus vagy és ha megtetszik valaki, akkor megvárod, hogy a férfi kezdeményezzen. Gyakran vannak gondjaid az önbizalmaddal. Ebben az évben több jelölt is akad majd, aki megfelel az ízlésednek, de ne döntsél kapkodva, elhamarkodottan. Általában a szívedre hallgatsz, az eszményi szerelmet többre becsülöd a szexualitásnál. Egy kapcsolatban mindent elvársz, de mindent meg is adsz. Nem illik hozzád a Szűz, de egy másik Rák sem jó választás. A Skorpió eleve kizárva, inkább a Mérleg, Bika szülötteit ajánlom.

Szerelmi jóslat: Oroszlán

Szereted felkelteni a figyelmet és a társaság középpontja lenni. Egocentrikus vagy de kedveled az embereket, megbocsájtás és engedékenység jellemez, önkritikát ritkán gyakorolsz. Ebben az évben nem találod meg az igazit, bár lazább futó viszonyok előfordulhatnak. Ezt a megszokott optimizmusoddal fogod kezelni, mert tudod jól, hogy megéri várni arra a férfira akitől megkapod az igaz szerelmet. A Vízöntő, Skorpió számodra jó választás lehet, Ikreket kerüld, a Mérleghez nem lenne elég türelmed mert sokat mérlegel, a Rákot elnyomnád, a Kossal sokat harcolnátok.

Szerelmi jóslat: Szűz

A Szűz nőkre büszkék a férfiak. Jó a megjelenésed, izlésesen öltözködsz, igényes vagy, társaságban oda figyelsz önmagadra. Idén nyáron megtalálod életed párját, de a szerencse melléd szegődik a pénzügyeidben is. Alaposságod, gyakorlatiasságod miatt sokszor kimért ember látszatát nyújtod. Erre az évre a Tarot kártya tanácsa, nyiss jobban az emberek felé, mutasd ki jobban az érzéseid, ne ragaszkodj görcsösen a régimódi elvekhez. Az Ikrek, a Skorpió nem jó választás, de a Rák, a Bak kellemes perceket szerezhetnek, a Szűz pedig ideális választás a számodra. A Vízöntő és a Halak is megfelelő társnak bizonyulhatnak.

Szerelmi jóslat: Mérleg

A Mérleg nő szereti magát nézegetni a tükörben, és elvárja, mások is csodálják. Kedveli a parfümöket, szép ruhákat, a luxust. Számíts arra, hogy az év második felében szerencse és boldogság fog kopogtatni az ajtódon. Helybe jön a szerelem, itt Székesfehérváron, gyors tempót akar majd diktálni a nagy ő, te viszont nem szereted ha sürgetnek. Most mégis engedd, hogy elragadjanak az érzelmek, ne mérlegelj sokat, mint ahogy szoktad. Keresd a Szűz, Rák, Ikrek társaságát, Az Oroszlánt és a Skorpiót kerüld.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27