Valentin nap

Jóslat Valentin napra 2016-ban II.

Február a szerelem hónapja. Van, aki bevallja, van, aki nem, de valahol legbelül mindenkit mozgat, mi várható szerelmi életében az új évben. Tarot kártyámmal elsősorban a Székesfehérváron élő szingli hölgyeknek készítettem egy rövid előrejelzést csillagjegyeik alapján a 2016-os évre, a Valentin napot is figyelembe véve. :-)

Az előző bejegyzés folytatása.

Szerelmi jóslat: Skorpió

Szerintem érzelmileg a legerősebb jegy a tiéd. Kiismerhetetlen, makacs, nagystílű, luxust szerető nő vagy, akivel nem jó összeveszni. Az év első felében eltalál Ámor nyila. Engedd el magad, oldódj fel a szerelemben és a szokásos féltékenységedet próbáld kordában tartani. Szenvedélyes nő vagy, aki elvárja a csodálatot, szerencsére új párod ezen a téren jól fog teljesíteni. Életre szóló párod lehet a Nyilas, Vízöntő, Halak, de az Oroszlánt és a Bikát felejtsd el.


Szerelmi jóslat: Nyilas

Melletted nem lehet unatkozni, közvetlen vagy, szókimondó, másokkal nagyon megértő. Szereted a változatosságot, szívesen utazgatsz, de nem szereted a magányt. Nehezen találod meg az életben a helyedet, ezért sok mindenbe belekezdesz amit hamar félbe is hagysz. Mivel szókimondó és őszinte vagy, könnyen eshetsz áldozatául gátlástalan férfiaknak. A Tarot szerint ebben az évben biztosan szerelmes leszel, de a kapcsolat kimenetele kétséges. Mindenesetre megbízhatsz partneredben és élvezd ki azt az időt amit egymással töltötök.


Szerelmi jóslat: Bak

Magányos, független, rendszerető típus vagy. Megkapod az élettől amire szükséged van, egy kapcsolatban elsősorban a biztonságot keresed, ezért nagyon megnézed kit választasz. A hűtlenséget nem bocsájtod meg. Zárkózottságod oka, hogy félsz a kudarctól, ezért nagyon kevés embernek nyílsz meg. Lobbanékony természet vagy, soha senki nem fog teljesen uralni. Bár nehezen teremtesz kapcsolatot, ebben az évben társra találsz. Megfontoltságod miatt általában pontosan tudod ki illik hozzád. A Bika, Halak, Rák a megfelelő partnerek számodra. Az Ikrek csapongása neked sok lenne, a Skorpió mellett szenvednél, a Nyilas kicsapongásait nem tudnád megbocsájtani.


Szerelmi jóslat: Vízöntő

Intelligens, okos, rendszerető és szorgalmas vagy. Határozottan elvárod, hogy a párod értékeljen. Kényes vagy, de gyengéd és figyelmes is. Nem tűröd a hazugságot. Hiszel az igaz szerelemben, és a tökéletes társat keresed, ezért általában későn is mész férjhez. Bátran kiállsz a véleményed mellett, tetteidért vállalod a felelősséget. A kudarcokból képes vagy tanulni. Ebben az évben sikeres leszel a szerelemben. Tavasz végén új kapcsolatod alakul, ami lassan fog kibontakozni és még akár házasság is lehet belőle. A Rák jó választás, bár egy kicsit unatkozni fogsz mellette. A Bika neked túl lassú, viszont az Oroszlán és az Ikrek tökéletes választás.


Szerelmi jóslat: Halak

Nagyon nőies, leleményes, megértő ember vagy, de lélekben instabil, bizonytalan és folyton támaszt keresel. Az eszményi szerelmet keresed, de sajnos nagyon gyakran rosszul választasz. Általában későn találod meg a társadat, a házasságban odaadó, jó feleség leszel. Gondját viseled otthonodnak, kiváló anyaként neveled gyermekeidet. Viszont, ha a férjed elhanyagol, a válás nem okoz számodra nehézséget. Ebben az évben úgy tűnik, megint nem a megfelelő társat fogod megtalálni. De ne aggódj, mert ezen kívül szinte minden terved valóra válik, és egyszer csak a nagy ő is kopogtat. Igyekezz magadhoz illő társat választani, a Rák jó lehet, a Bikával tökéletes lenne a harmónia, az Oroszlán és a Skorpiót kerüld, mert elhanyagolnának.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27