Szerelmi kötés azonos nemű párok esetén

Szerelmi kötés azonos nemű párok esetén

A történelem folyamán az azonos nemű párkapcsolatok különböző megítélés alá estek. Az ókori Görögországban a két férfi alkotta párkapcsolat felülírta a heteroszexuális vonzalmat. Ezzel egy időben Szapphó görög költőnő, a nők közötti szexuális viszonyról írt ódákat.

"szép leány, mert már ha ruhádra nézek, akkor is reszket gyönyörre hív szívem, egykoron szórtam magamra is szidalmat Aphroditéra, most meg kérem, szavamért kegyét ne vonja meg tőlem, de kiért leginkább vágyom, azt hozza el újra, hozzon téged ölembe.”

Az ókori Rómában, egészen a kereszténység elterjedéséig, majd államvallássá emeléséig, teljesen természetes volt az azonos neműek közötti szerelmi viszony. Nyilvánvalóan a gyermeknemzés érdekében a heteroszexuális házastársi viszony volt a preferált, de senki nem lepődött meg, ha két nőről kiderült, hogy inkább egymást kényeztették férjeik helyett.

A középkorban a keresztény egyház térnyerésével a másfajta szexuális érdeklődés üldözendő bűnné válik, mivel a Bibliában több utalás is alá támasztja "hogy útálatos ez az Úrnak, a te Istenednek”.
Még a XX. században is sok országban börtönnel büntették az azonos neműek között létre jövő szexuális kapcsolatot, de jelenleg egyre több európai régióban megjelennek a pride felvonulások, a társadalmak pedig egyre nyitottabbá válnak a nem hetero párkapcsolatok elfogadására.

Szerelmi kötés azonos nemű párok esetén lányok

Mindenki a saját vallási meggyőződése szerint cselekedjen, de a boszorkányok hite szerint, minden érzelmi, szeretet teljes kapcsolat, ami két felnőtt ember beleegyezésével történik, nemtől függetlenül Isten előtt kedves, és nem elítélendő. Mert Tőle kaptuk személyiségünket, hitünket, és szexuális hovatartozásunkat is.

Mára már a Katolikus Egyház is érzi restanciáját, nem régiben Ferenc pápa mondta Juan Carlos Cruznak: "Az, hogy meleg vagy nem számít. Isten ilyennek teremtett, és ilyennek szeret, és számomra ez nem számít. A pápa ilyennek szeret. Boldognak kell lenned azzal, aki vagy.” Erről ide kattintva tudsz többet olvasni.

Amennyiben azonos nemű párkapcsolatban élsz, és a szerelmi kötés jár a fejedben, ugyanannyi esélyed van a sikerre, mint egy heteroszexuális párkapcsolat esetében. Isten előtt mindannyian egyelőek vagyunk, és nemtől függetlenül minden kapcsolat ugyanannyit ér.

A mágia világa nem tesz különbséget hetero és homoszexuális kapcsolatok között, ha a szeretet az alap, bármilyen mágia elvégezhető.

Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27