5 módszer a Tarot jóslás megtanulásához

5 módszer a Tarot jóslás megtanulásához

Hogyan lehet megtanulni a Tarot jóslást? Mi szükséges hozzá? Egyszerű tanácsok mindenki számára.

A Tarot jósláshoz intuíció és a kártyalapok precíz ismerete szükségeltetik. Ha nyitva van a homlokcsakrád és belső késztetést is érzel az ezoteriához, akkor kellő gyakorlattal elsajátíthatod a szükséges ismereteket.

Ha komolyan gondolod, ezeken a pontokon kell végig menned:

 • A tarot jósláshoz elengedhetetlen – eléggé egyértelmű módon – a Tarot kártya megtanulása

  Válassz ki egy Tarot paklit. Ezt nem feltétlenül megérzés alapján, hanem érdemes több változatát átnézni, ismerkedni a lapokkal, melyik szimbólum rendszer értelmezhető jobban számodra. Nem az a fontos, hogy a kártya attraktív legyen, hanem, hogy neked legyen szép a képi ábrázolása, kivitelezése. Ebben a kérdésben ne hallgassunk mások tanácsaira.

 • Avassuk fel a kártyát!

  Tarot jóslást csak beavatott Tarot kártyával lehet végezni! Ezt 2 lépésben végezd el. Először terítsd ki a lapokat körbe egymás mellé, majd helyezz középre szantálfa füstölőt. Gyújtsd meg és hagyd leégni, a füst megtisztítja a kártyákat. Ha ezzel végeztél, fogd meg a Tarot paklit, gyújts meg egy fehér gyertyát, majd határozott mozdulattal háromszor húzd át a paklit a láng felett. Majd helyezd a kártyát az öledbe, tedd rá a kezedet és áramoltasd át az energiádat a Tarotba.

 • Tanuld meg a Tarot jóslás alapjait!

  Érdemes könyveket vásárolni – Hajo Banzafot tudom ajánlani – de jók a tanfolyamok is. Viszont sose álljunk neki úgy Tarot kártyát tanulni, hogy nincs hiteles tanárunk. Még ha autodidakta módon is kezdjük el, egy Tarot tanácsadóhoz feltétlenül járjunk el, mert máshogyan lehetetlen megtanulni a Tarot jóslást. Csak egyedül ne akard megtanulni, mert a kókler jósok számát fogod növelni.

 • Gyakorolj!

  Ezen áll és bukik minden. Lehetőleg naponta, de legalább hetente gyakorold a Tarot jóslás alapjait képező kirakásokat.

 • Végezz próbajóslást!

  Ha úgy érzed, a magadnak feltett kérdésekre már tisztán értelmezed a válaszokat, akkor ismerősnek, családtagnak bátran szolgálhatsz a tudományoddal. Viszont mielőtt komolyabban elkezdenél Tarot jóslással foglalkozni, vizsgáztasd le magadat egy Tarot szakértővel, akár hozzám is fordulhatsz.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27