7 biztos tipp, hogy ne érd el a vágyaidat!

7 biztos tipp, hogy ne érd el a vágyaidat!

Nagyon jó tanácsaim vannak arra az esetre, ha nem szeretnéd megvalósítani önmagadat, a céljaidat. Ha megfelelőnek érzed a jelenlegi életedet, szereted a problémáidat, az értelmetlen média habzsolást, akkor ne olvass tovább.
Jó érzés szidni, hibáztatni a rendszert, a kormányt, a globalizmust, és még ki tudja mit, mert addig sem kell szembenézned a benned lakozó üresség érzésével? Összeszedtem néhány pontban mire figyelj, és akkor tuti lesz a siker.

  1. Törődj bele a jelenlegi életedbe! Kényelmes megoldás.

  2. Töltsél minél több időt értelmetlen tevékenységgel! Nézzél sok Tv-t (Tudtad, hogy a magyarok napi 5 órát töltenek a televízió előtt? És ez csak a Tv, ezután, emellett jön az internet)

  3. Beszélgessél sokat a szomszéddal a bevezetőben említett témákról. 

  4. A szomszéddal, barátnőkkel töltött üres órák kiválóan alkalmasak, hogy ne önmagaddal, hanem mások életével törődj. Amíg kellemesen elpletykálgatsz mások életén, addig nem a sajátoddal kell foglalkoznod.

  5. Törekedj az állandóságra, a változtatás veszélyes. Ha minden napod ugyanúgy telik, az legalább biztonságos, így nem kell kitörnöd a komfortzónádból. (Ki tudja, milyen csúnyaságokat találnál ott.)

  6. Lehetőleg sokat panaszkodj! Mindenkinek. Ha nem megy, nézd meg újra a Szomszédok című teleregényt. Sopánkodjál az anyukádnak, a férjednek, barátnőidnek. Ha nem sajnálgatnak eléggé, haragudjál meg az egész világra, vagy keress magadnak egy összeesküvés elméletet. És ne csodálkozz, ha előbb-utóbb energia-vámpírként néznek rád.

  7. Ha esetleg eszedbe jutnának gyermekkori álmaid és valami életcél kezdene derengeni előtted, akkor gyorsan gondolj a következőkre: úgyse fog sikerülni, minek próbáljam meg, mit szólnának az emberek, mi lesz ha nem sikerül..., stb

Megígérem, hogy ha ezeket a tanácsokat betartod, biztos, hogy nem fogod elérni a céljaidat, megmaradsz a biztonságos keretek között és továbbra is ugyanolyan boldogtalan leszel, mint voltál. De hát ez volt a célod, nem?

Te is így gondolod?

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27