Mi jellemzi az energiavámpírt?

Mi jellemzi az energiavámpírt? – avagy a Tarot jóslás itt is segít

Nem tartom jó ötletnek, hogy különböző kitalált kategóriákba gyűjtsük az energiavámpír típusokat. Egyrészt így nehezebb felismerni, másrészt ritka a tiszta típus. Összegyűjtöttem néhány tulajdonságot, ami megkönnyíti felismerhetőségüket.

  1. Folyamatosan panaszkodik mindenről. A pocsék munkahelyéről, férjéről, boldogtalan gyermekkoráról. 15 perc beszélgetés után már ismered az egész életét, és ha gyakran összefutsz vele, gyorsan átmész az utca másik felére, nehogy találkozzatok. Ahogy a panaszáradatot hallgatod, elkezded sajnálni, de ha baráti kapcsolatba kerülsz az energiavámpírral, nagyon fárasztóak lesznek az éjszakai telefonhívogatások.

  2. Mindent leszól, kritizál. Most voltál a fodrásznál és megjegyzi, hogy ez a frizura nem áll jól neked, de persze csak a te érdekedben szól. Legközelebb az öltözködésedben fog hibát találni. Ha valaminek örülsz, leint, hogy várd csak ki a végét, biztos nem úgy lesz ahogy szeretnéd. Ha éppen nagyon lelkendezel, akkor kijózanítólag próbál rád hatni, leszólja a naivitásodat. Ez egy darabig hihető, de ha valaki sosem tud veled örülni, együtt mosolyogni, állandóan negatív példákkal rontja a hangulatodat, akkor szimplán irigy, vagy energiavámpír.

  3. Álbarátság. Úgy viselkedik, mintha a legjobb barátnőd lenne, közben alattomos, rosszindulatú megjegyzéseket szúr be váratlan helyzetekben. Ezekkel az önbizalmadat ássa alá, leszívja az energiádat, megcsapolja az életerődet. Látszólag támogat, valójában akadályoz mindenben. Erre egyetlen megoldás létezik, spuri, de gyorsan.

  4. Érzelmileg zsarol, ok nélkül veszekedést szít. Főleg családi kapcsolatokban, barátságban kell elszenvednünk az energiavámpírok ilyen jellegű megnyilvánulásait. Az érzelmi zsarolással mindig extra adag energiához lehet hozzájutni. Az olyan kijelentések, hogy „ már nem is számítok neked, hisz 2 napja fel sem hívtál” arra valók, hogy felnyissák a szemünket, és ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha valaki rendszeresen veszekedést kezdeményez, jusson eszünkbe, hogy energiavámpírral van dolgunk.

A holnapi blogból megtudhatod, mit tegyél egy energiavámpírral, és mit tegyél ha te magad vagy energiatolvaj. 

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27