EZO-TV, avagy a jóslás lejáratása

EZO-TV, avagy a jóslás lejáratása

A youtube-on kering jó néhány videó, amelyek kiválóan lejáratják az egész jóslás-ezoterikus szakmát. Tegyük hozzá, nem véletlenül. Nézd meg az alábbi videót – ha még nem láttad. Juszt László a „Tv ügyvédje” című műsorában bemutatnak egy EZO tv-s jóslást, ami nem szól másról – ha teljesen őszinte akarok lenni – mint a pénzlehúzásról. Íme a videó:

{youtube} ngoGFVJ7pkk |420|236|0{/youtube}

Én még nem telefonáltam be a kereskedelmi tévék jóscsatornáira és mindenkinek azt ajánlom, hogy ennek a videónak a hatására jól gondoljátok át, mit is szeretnétek. Az rendben van, hogy jóslás-tanácsadásért egy jósnő anyagi ellenszolgáltatást kér, hiszen, ha reggeltől-estig ingyen jósolunk, akkor szépen lassan éhen halunk. De direktbe várakoztatni telefonos jósláskor csak a percdíjak miatt, ez egyértelműen a jóslást, mint szolgáltatást jóhiszeműen igénybe vevő emberek kihasználása.

Tv jóslás, érdemes?

Nem vonom kétségbe egy pillanatig sem a különböző ezoterikus portálokon tevékenykedő jósnő kollégák szaktudását, és egyértelműsíthetem, hogy valószínűleg nem ők tehetőek felelőssé az ilyen jellegű apropókért. Abban viszont minden ezoterikus szakmában járatos kollégának egyet kell értenie, hogy a segítséget kérő ember problémája az első. Nem lehet hányaveti módon néhány lapot feldobni, és általánosságokat mondani, hanem a kérdezőt és annak problémáját személyesen kell kezelni, és speciális, személyre szabott tanácsot kell adni, hogy hogyan alakítsa a jövőjét. Ha fontos döntések, élethelyzetek előtt állunk, akkor én azt tanácsolom, hogy keressünk egy számunkra szimpatikus jósnőt, és tőle kérdezzünk akár telefonos, emailes, esetleg személyes jóslás keretében, de semmiképpen ne fizessünk több ezer forintokat néhány semmit mondó általánosításokért, pláne nem a perceken keresztül tartó várakoztatásért.
A jóslást, mint szolgáltatást továbbra is fontosnak tartom, de nézzük meg, hogy kihez fordulunk, és mit kapunk cserébe.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27