A szerelmi kötés fekete mágia?

A szerelmi kötés fekete mágia? Mi az igazság?

„Kedves Freya!
Nagyon szeretnék szerelmi kötést a páromra, de minden barátnőm azt mondja, hogy a szerelmi kötés a fekete mágiák közé tartozik, és örökre tönkre teszem az életemet, meg az övét is. Meg azt is olvastam, hogy bele avatkozunk a szabad akaratba.”

Mostanában kaptam ezt kérdést a kötéssel kapcsolatban, és mivel sok a tévhit ezzel kapcsolatban, nézzük, valóban így van-e.

A szerelmi kötés nem fekete mágia

A fekete és a fehér mágia között nem az eszközök, hanem a mágus szándéka a lényeg. Ha valakinek rosszat akarsz, ártó vagy gonosz a szándékod, akkor bizony a fekete mágia területére tévedtél, ha segíteni szeretnél, akkor a fehér mágia vizein evezel.

A szerelmi kötést a vörös mágiák közé szoktuk sorolni, de semmiképpen nem sötét mágia. Ez a meghatározás azt jelenti, hogy etikai elveket is figyelembe véve, előzetesen megvizsgáljuk, hogy engedélyezi-e az Univerzum a varázslat elvégzését.

Vannak a szerelmi mágiának mellékhatásai?

Ezzel a mágiával kapcsolatban a leggyakoribb félelmek az esetlegesen fellépő mellékhatások.
Rengeteg információ kering az éterben, ami többnyire túlzó, de legtöbbször inkább hamis. A félrevezető megállapítások olyanokat vizionálnak, hogy a kötés hatására zombi leszel, egy életre magadhoz láncolod a másikat, és olyanok is vannak, akik vakon hirdetik, hogy a szeremi kötés egyenesen fekete mágia.

A megfelelően kivitelezett, ellenőrzött kötésnek nem lehetnek mellékhatásai. Ez alatt azt értem, hogy minden esetben ellenőrizni szükséges, hogy a mágia elvégezhető-e, nehogy karmát sértsünk. Ezután lehet megnézni, hogy hány százalék esély van a sikerre. Minden esetben megvizsgálom a körülményeket, és ezek alapján döntök, viszont előfordul, hogy a varázslat nem azt az eredmény hozza, amit várunk. Ilyen esetben feloldom a kötést, és így mindenki biztos lehet abban, hogy semmilyen negatív következménye nem lesz a mágiának. Pontosan ezzel védjük ki, hogy a későbbiekben bármilyen kellemetlen mellékhatását tapasztaljuk életünkben.

Milyen mellékhatásai lehetnek a kötésnek, ha nem oldjuk fel?

Gyakran keresnek fel olyan problémákkal, hogy

  • évek óta nem találnak társat
  • nem a megfelelő partnert találják meg
  • nem képesek a szerelem érzését átélni
  • folyamatosan félresiklanak a párkapcsolati próbálkozásai

Ezen esetek megvizsgálásakor sokszor derül fény a múltban elvégzett mágiára, ami nem a várt eredményt hozta, de a kötés nem lett feloldva. A kívánt eredményt híján oldani kell a kötést, és így biztos, hogy nem szembesülünk a továbbiakban kellemetlenségekkel.
Sikeres mágia esetén feloldani nem szükséges, helyette 1-2 évente szerelmi harmonizációt szoktam javasolni.

Tehát nem kell attól tartanod, hogy a kötés fekete mágia lenne és később nem kívánt mellékhatásokkal járna. Én kellő körültekintéssel végzem el számodra, megelőzően felmérve az Univerzum szándékait, annak érdekében, hogy a nem kívánt hatásokat elkerüljük.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27