A vudu szerelmi kötés menete és kellékei

Vudu szerelmi kötés - mi a menete, milyen kellékei vannak?

A vudu szerelmi kötés nagyon gyakori kérés az ügyfeleimtől, mert ez a leghatékonyabb szerelmi mágia. Mivel a vudu egy nagyon régi vallás, ezért a mágikus szertartásait már hosszú ideje finomítják, a papok és papnők (pápa loa, mambo loa) igyekeztek minél jobb és erősebb varázslatokat kidolgozni.

A szertartások a loák (istenek) segítségével történnek, és nélkülözhetetlen elemei a vevék (pecsétek), gyertyák, olajok, füstölők,fűszerek, kereszt alakú jelképek, és a szent imák.
Vudu szerelmi kötésnél rengeteg eszköz áll a pap rendelkezésére, amikből összeválogatja a mágiához szükséges kellékeket.
Minden szerelmi mágia más, nincsen két egyforma kapcsolat, ennek tükrében kell először átgondolni, majd megtervezni a varázslatot, aztán be kell szerezni/megvásároni az eszközöket, amivel a ceremóniát végre kell hajtani.
Tehát a személyre szabott vudu szerelmi kötés a leghatásosabb, hetero- és egynemű pároknál ugyanúgy működik.

Mikor érdemes vudu szerelmi kötés mágiát kérni?

 • Ha elhagyott a párod
 • Ha elhidegült a kapcsolat
 • Ha egy harmadik fél el akarja szeretni a párodat
 • Ha sokat veszekedtek és nincsen meg köztetek a harmónia
 • Ha már régóta egyedül vagy, és kapcsolatot szeretnél, ilyenkor az ikerlángoddal kötünk össze

Amennyiben szerelmi mágiát szeretnél, megnézem engedélyezi-e Mawu főisten a szertartást, majd megtervezem, hogy a te mágiádhoz konkrétan milyen összetevőket használjunk.
Először is ki kell választani, mely loákkal dolgozzunk együtt. Ők a vudu világ istenei. Vannak köztük jó, segítő szándékúak, de vannak olyan loák is, akik a sötét oldalt szolgálják. Értelemszerűen, fehér mágiánál a világos oldal isteneihez fohászkodunk.
Minden loa rendelkezik több vevével (pecsétek), ezeket fel kell rajzolni a szertartás keretében.
A többi kötelező kelléket is ki kell választani és elhelyezni a megfelelő helyre a szertartás alatt.

 • A megfelelő színű gyergyákat helyes sorrendben kell felrakni
 • Melléjük kell társítani füstölőket, olajokat, gyógynövényeket( például: fahéj, fenyő, levendula, rozmaring, aloe, bergamott, vanília)
 • És a legfontosabb, a vudu babák elkészítése
 • Loák lehívása (először mindig Legba papát kell meghívni, mert ő a szellemvilág őrzője, ő a keresztutak őre, ő nyitja meg azt a sorompót, ami lehetővé teszi, hogy a kiválasztott loa megjelenjen)
 • A vevék megrajzolása
 • Fohászok mormolása

A ceremóniát csak arra alkalmas helyiségben lehet elvégezni, ami védelmi pecsétekkel van ellátva, és csak vudu pap hajthatja végre, mert bár a loák megidézése nem nehéz feladat, de elküldés annál inkább.

Természetesen vannak kisebb szertartások, amiket bárki kipróbálhat, itt célszerű barátságos, kisebb hatalommal bíró loákkall dolgozni, például: Kiadja - Bossuval aki védelmező loa, vagy Ayisan istennővel, elűzi az ártó szellemeket.
A vudu szerelmi kötés nem készül el egy szertartás alatt, több héten keresztül kell meghatározott metódusok szerint dolgozni a vudu babákkal. A későbbiekben az elkészített mágiára többször is lehet erősítést tenni, amíg a kívánt hatást el nem érjük.
A babákat sötét helyen tároljuk, és egy idő után meg kell őket semmisíteni.

Én megfelelő támogatással és útmutatással segítelek

A legmegfelelőbb módszert és a leghatékonyabb mágiákat fogjuk alkalmazni a személyes helyzetedre és problémáidra fókuszálva annak érdekében, hogy lehető leghamarabb eredményt érjünk el.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27