Angyalmágia - hogyan segíthetnek nekünk az égiek?

Angyalmágia - az égi segítőkkel való kapcsolat

Az angyalmágia szigorúan égi segítőinkkel végzett spirituális szertartás. Amikor az angyalokat kérjük, hogy segítsenek nekünk vágyaink elérésében, valójában az Univerzum erőivel és rendjével dolgozunk együtt, hogy az angyalok a pozitív változásokat elősegítsék az életünkben.

Mint minden mágiánál, itt is kiemelten fontos, hogy a varázslat előtt kikérjük az égi entitások tanácsát, hogy szabad-e elvégezni a szertartást. Az angyalmágia együttműködésre épül: csak akkor vállalkozhatunk rá, ha zöld jelzést kapunk. Ebben az esetben a szertartás összhangban lesz az Univerzum akaratával, az angyalok útmutatást nyújtanak, és támogatnak minket.

Az angyalmágia esetén mi mutatja a zöld jelzést?

A legfontosabb kérdés az, hogy a mágia elvégezhető-e. Erre a választ 2 eszköz adhatja meg: a Tarot kártya és az inga.
A Tarot kártya a misztikus szimbólumain keresztül közvetíti az égiek üzeneteit. A lapok megértéséhez tapasztalt mágusra van szükség, az értelmezés mélyebb betekintést ad, hogy a mágia elvégezhető-e. Az inga használata is hatékony módszer: az égiek rezgéseire adott válaszokat közvetítheti.
Az égiek ezen a csatornákon keresztül értekeznek velünk. Amennyiben a varázslatot engedélyezik, el lehet kezdeni a mágiát.
Ezek az eszközök meglehetősen pontos iránymutatást adnak, viszont a belső hangra is figyelni kell.
Az engedély kulcsfontosságú a varázslatban, mivel így lehetünk biztosak abban, hogy a szándékunk harmóniában van az Univerzum szándékaival.

Az angyalmágia során kiket hívunk segítségül?

Minden mágiánál különböző entitásokkal dolgozunk együtt – például vudu varázslatoknál Legba papával –, ebben az esetben viszont kizárólag angyali entitásokat kérünk segítségül, főleg Aratront, és Haniel arkangyalt, aki az érzelmi gyógyulásban, a kapcsolatok harmonizálásában és az önismeret fejlesztésében segíthet.

Szeretném elmondani az angyalmágia kapcsán is, amit máshol már kimeltem: nincsen olyan, hogy fehér és fekete mágia. A varázslat kimenetele, szándéka és célja a mágus szándékától függ. Minden mágia egyedi és személyre szabott, nincsen két egyforma varázslat.
Személyes tapasztalatom az, hogy a vudu mágiák hatásosabbak, mint az angyalmágia.

Milyen ügyben kérheted az angyalok segítségét?

  • Gondoskodás, törődés: Kérheted, hogy vigyázzanak rád és szeretteidre, valamint védjenek meg a negatív energiáktól és veszélyektől.
  • Egészség, gyógyulás: Támogathatnak a gyógyulásban, az egészséged megőrzésében.
  • Párkapcsolatok, szerelmi kötés: Az angyalok segíthetnek abban, hogy megtaláld a párodat, vagy megerősítsd a párkapcsolatodat, olyan esetekben is, amikor elhagyott a szerelmed, esetleg elhidegült a párkapcsolatod, vagy ha szeretsz valakit, de ő nem viszonozza.
  • Munka és siker: Közreműködhetnek a munkahelyi kihívások, döntések és lehetőségek kapcsán.
  • Pénzügyek: Iránymutatást adhatnak a pénzügyek kezeléséhez, a bőség vonzásához.

A közhiedelemmel ellentétben a vudu nem fekete mágia, ahogy feljebb is volt róla szó. Sokan a filmek miatt egyből megijednek tőle, pedig ezt semmi nem indokolja.
Például szerelmi kötés esetén sokkal nagyobb arányú a sikere, mint az angyalmágiának. 
Több mágiával is dolgozom egyszerre a siker érdekében, de a mágiák közül a vudu a legerősebb és a leghatásosabb, ezt használom a leggyakrabban.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27