Miről árulkodik a betegséged

Miről árulkodik a betegséged?

Sokszor nem azt az életet éljük, amit szeretnénk. Megtanulunk viselkedni, megfelelni, hogy elismerjenek, szeressenek bennünket és közben világosan érezzük a lelkünk mélyén, hogy valami nincsen rendben. Elégedetlenek vagyunk, hiányérzettel küszködünk, a lelkünk szomorú, pedig vannak munkahelyi, magánéleti sikereink. Ha önmagunkon teszünk erőszakot, nem kell csodálkozni, ha boldogtalanok és betegek leszünk.

A betegség egy jel, amit a testünktől kapunk, mert a lelkünk kiáll önmagáért. Minden baj egy jelzés, hogy nem vagyunk önmagunk, nem úgy élünk ahogy szeretnénk, valami hiányzik, és ha már régóta hiányzik, a lelkünk forradalmat csinál és megbetegíti a testünket. 

A nyugati orvoslással az a legnagyobb probléma, hogy külön orvosok foglalkoznak a test és a lélek bajaival, holott szerencsésebb lenne egészében vizsgálni a betegeket, mert a test a lélektől nem választható külön.

Mindenki egészséges szeretne lenni, de hogyan lehet ezt elérni? Sokan figyelnek a táplálkozásukra, szigorú étrendi megszorításokat vezetnek be, bizonyos ételeket teljesen kiiktatnak. Mások a mozgásra helyezik a hangsúlyt, nagy súlyokat emelgetnek, maratont futnak, vitaminokat, táplálék-kiegészítőket szednek. De hol marad a lelki tréning?

Természetesen az előbb felsoroltak fontos kritériumok az egészség hosszú távon való megőrzéséhez, de ez csak 50%. A másik 50%-ot az önmagunkkal való harmónia teszi ki. Tudod, hogy mire vágysz, mi az életcélod, hogyan szeretnél élni? Azt a munkát csinálod, amihez értesz, vagy amit a lelked mélyén szeretnél? Azzal az emberrel élsz együtt aki a társad, vagy csak mellette vagy, hogy ne legyél egyedül?

 

Légy önmagad!

 

Légy önmagad! A legtöbb ember úgy akar viselkedni ahogy a szülei, főnöke vagy éppen a férje elvárja tőle. Saját vágyait elfojtja, nem tiszteli és nem is szereti önmagát. Fel kell hagynunk azzal, hogy elvárások szerint éljük az életünket, meg kell hallgatnunk a belső hangot és ez feloldja majd a diszharmóniát, ami a különböző betegségeinket okozza.  

Mitől alakulhat ki egy betegség?

  • ha nem tudunk magunknak, vagy másoknak megbocsátani
  • diszharmóniában élünk önmagunkkal
  • nem szeretjük magunkat, vagy úgy érezzük nem szeret minket senki
  • kielégítetlen, elégedetlen érzéseink támadnak
  • ha másképpen élünk, mint ahogyan szeretnénk, üresség érzet
  • ha folyamatosan szorongunk, gátlásaink vannak, mindig nyomaszt valami
  • nem élünk békében önmagunkkal, a környezetünkkel
  • a múltban élünk, nem a jelenben, hibás döntéseinken merengünk
  • folyamatosan elkerül minket a szerelem, vagy nem sikerülnek a párkapcsolataink

A fentiekből látható, hogy a központi kérdés az, hogy megismerjük önmagunkat, megtegyük az első lépéseket az önmegvalósítás útján. Ebben hathatós segítséget nyújthat nekünk a jóslás Tarot kártyával, de természetesen nekünk is meg kell tenni mindent az ügy érdekében. Hogy ez mit is takar, arról lesz szó a következő blog bejegyzésben.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27