Energiavámpír – láttál már ilyet?

Energiavámpír – láttál már ilyet?

A vámpírokról valószínűleg a Penge vagy a Dracula film ugrik be mindenkinek, de úgy látom a XXI. században már sok nőnek ismerősen cseng, ha az energiavámpírok kerülnek szóba. Vannak, akik érezték már a saját bőrükön milyen érzés az ilyen emberek társasága hosszútávon. A legendás vámpírokkal ellentétben nem vérrel, hanem jókedvű embertársaik energiájával pótolják a napi betevőt. Nem véletlenül írtam „napi betevőt”. Energiára mindenkinek szüksége van minden órában. De te a sajátodat használod, ők meg a tiédet. Rengeteg infó kering a neten az energiavámpírokról, sok mindent belemagyaráznak, félrekategorizálnak és kihagyják a lényeget, hogy a Tarot jóslás ebben az esetben is segít. Nézzük, mi az igazság! 

Az energiavámpír soha nem fog úgy bemutatkozni neked: hogy helló, én egy energiavámpír vagyok. ☺ Miért? Mert nem tudja magáról. Egy normális embernek képzeli magát aki igaz, hogy tele van problémával, de erről nem ő tehet, hanem a minden más. (A világ, az ufók, a gonosz karma, a rossz gyerekkora, az ördög...stb.) Általában rosszul érzi magát a saját kis világában; ettől függetlenül ne kezd el sajnálni, mert a Te életedet totálisan tönkre teheti, de legjobb esetben is sok kárt tud okozni. Ha felmerül a gyanú, és egyedül nem birkózol meg a helyzettel, keress egy ezoterikus szakembert (pl: jósnőt). Ő hasznos tanácsokkal lát el és a Tarot jóslás meg kis egy támogató mágia segítségével tökéletesen megoldódik a probléma.

Ezek közül valamelyiket fogod megtapasztalni, ha energiavámpírral beszélgetsz:

  • idegesít amit mond, meg egyébként is valamiért idegesnek érzed magad tőle
  • próbálsz rajta segíteni, de nem megy
  • nem tudsz vele mit kezdeni
  • nehezen tudsz neki nemet mondani
  • nehezen tudsz tőle megszabadulni
  • ha a párodról van szó, akkor se veled, se nélküled helyzet alakulhat ki

Nem szabad átesni a ló túlsó oldalára, és mindenkiben energiavámpírt látni, azért, mert éppen rossz passzban van és elsírta a bánatát. A Tarot jóslás hatékonyan segít abban, hogy különbséget tudjál tenni. A holnapi blog bejegyzésben arról le szó, hogy hogyan ismerd fel az energiavámpírt, és mit is kezdjél vele. Ha tetszett oszd meg!

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27