Horoszkóp diéta: Halak

Horoszkóp diéta: Halak

A Halak igazi ínyenc, szereti a változatosságot, de ha nagyon ízlik neki valami, azt képes akár napokig enni. Hangulattól függően eszel, egyszer zabanapot tartasz, máskor meg csipegetsz. Ez nem igazán kedvez a fogyókúrának, ezért a horoszkóp diéta a következőt javasolja neked:

A reggelit felejtsd el, igyál egy nagy bögre tejeskávét, természetesen cukor nélkül. (A dietetikusok most csukják be a szemüket.) Az első étkezés az ebéd legyen egy nagy adag párolt zöldség sovány hússal, majd 2-3 óra múlva nyers saláta 1 szelet rozskenyérrel amire tehetsz sajtkrémet vagy vajat, nasinak nyers zöldség mehet, este vacsira hal vagy valamilyen tengeri herkentyű, szénhidrát tilos.

Mivel nem vagy a kitartás szobra ilyen diétás kérdésekben, ezért fontos, hogy naponta legalább kétszer lakjál jól salátával és sovány hússal. Ha elérted a kívánt súlyodat, az ebédet – a déli étkezést – hozd át reggelinek. Így kialakul a három étkezés amely számodra a súlytartás szempontjából kívánatos.

Ajánlott sport: futás, elliptikus tréner, spinning. Ne felejts el közben zenét hallgatni, mert a monotonitást nehezen bírd.

Extra horoszkóp diéta tipp:
Érdemes agykontrollos technikát alkalmaznod, de ha nem vagy benne járatos vizualizálj, képzeld el, ahogy napról-napra vékonyabb vagy, tegyél ki az ágyad fölé egy képet magadról, a célról, amit el szeretnél érni. Március, április a kedvező időpont a diéta megkezdéséhez.

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27