Mit tegyél az energiavámpírral?

Mit tegyél az energiavámpírral?

Ha energiavámpírral töltötted az időt, utána feszült vagy ideges lehetsz, de semmiképpen nem leszel depressziós, súlyosan lehangolt, mint ahogy sok helyen állítják. Ehhez hosszabb időt kell együtt töltenetek. Erre adnak lehetőséget a szomszédi, baráti, családi viszonyok. Hogyan védekezz?

Több, némileg ellentmondásos módszer is létezik, válaszd a szimpatikusat.

  1. Ne tölts vele sok időt, légy önző: ha beszélgetés közben veszed észre, hogy mi a helyzet, zárd rövidre. Nyugodtan mondjad, hogy menned kell, és ne kezdj el azon gondolkodni, hogy csak meg kéne hallgatni szegénykének a problémáját.
  2. Határold el tőle magadat: képzelj el magad köré egy kék színű buborékot, az egész testedet öleld körül vele. Erről le fog pattanni minden negatív energia, ne vedd fel semmilyen megjegyzését, nézd levegőnek az energiavámpírt!
  3. Kerüld a szemkontaktust, felejtsd el az empátiát: mi nők eleve arra vagyunk szocializálva, hogy érzékenyek legyünk egymás problémáira, de ez itt most nem játszik. Az energiavámpíron nem segít, ha meghallgatod, ő az energiádra, az idődre pályázik. A szemkontaktus kiváló energiacsatorna ezért merengj inkább a távolba.

Szomszédok, távoli rokonok, ritkán látott ismerősök esetében ezek a módszerek biztosan hatékonyak. De mit tegyél, ha a szüleid, vagy a párod szívja az energiád?
A legjobb módszer a rávezetés...olvastass vele energiavámpírokról szóló cikkeket, beszélgessetek az érzelmi zsarolásról, tedd nyilvánvalóvá, hogy nem veszel részt ilyen játékokban. Ez az út hosszadalmas, de mindig sikeres.
Minden esetben működik a visszatükrözés. A panaszkodónak kezdjél el te is nyavalyogni. Vágjál a szavába, tromfolj rá. Ha neki a háta fáj, akkor neked a fejed meg a hasad is...és a munkahelyen a főnök kibírhatatlan, a kiskutyádnak hasmenése...stb...Teljesen mindegy, milyen jellegű kapcsolatot ápolsz az energiavámpírral, ezzel le fogod állítani.:-)
Ha mégsem sikerülne, érdemes támogató mágiához fordulni, ide kattintva olvashatsz róla.

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27