Melyik jóslást válaszd?

Melyik jóslást válaszd?

Rengeteg fajta jóslásból, jóseszközből lehet választani: rúna jóslás, kristály jóslás, kártya jóslás, angyal jóslás, anyajegy jóslás, tenyér jóslás. Az ember lánya sokszor nem is tudja miből jósoltasson, ezért sokan végigpróbálják az összeset, majd csodálkoznak, hogy mindegyik másmilyen jövőt mutat. Akkor most melyik a valódi?

Akkor most melyik jóslást válaszd?

Az intuíciód alapján döntsél, amelyik a legközelebb áll hozzád. Ha hirtelenjében nem érzel semmit, akkor érdemes körbe próbálni, rá fogsz érezni, melyik jóslás áll hozzád közel. De leginkább az alapján tudsz jó döntést hozni, hogyha tisztában vagy azzal mit szeretnél. Ha általánosságban szeretnél a jövődbe betekintést nyerni, akkor a kávézacc jóslás, rúna jóslás ajánlott, és a kártyajóslások azon fajtája válik be legjobban, ahol nagyobb kirakásokban a jövődből pillanatképeket lát a jósnő. Itt nagy vonalakban elődomborodnak az életed nagyobb mérföldkövei, és ha azt gondolod, hogy a sorsod meg van írva amin te nem tudsz változtatni, akkor számodra ez a jóslás kielégítő lesz. Ha viszont a problémáidra keresel megoldásokat és hiszel abban, hogy te irányítod a sorsodat és hajlandó vagy önmagadért, az életedért tenni is valamit, akkor a Tarot kártyát javaslom neked.

Miért jó a Tarot jóslás?

Ha nem homályos képeket akarsz kapni a jövődről, hanem konkrét kérdésekre megoldási javaslatokat, akkor a Tarot jóslás való neked. A Tarot kártyában lehetőség nyílik, hogy konkrét kérdésekben kapjál válaszokat, amik segítenek döntéseket hozni, de leginkább abban van segítségedre, hogy saját kezedbe vedd az életed alakulását. Mert a jövőd sehol nincs megírva, te alakítod a sorsod. Természetesen, ha neked a numerológia tetszik, vagy a cigánykártyát érzed magadhoz közelebb, esetleg a Lenormand kártya útmutatása mindig bejött, akkor a számodra megfelelő jóslást, jóseszközt válaszd.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27