Nem szimpi a szomszéd?

Nem szimpi a szomszéd? A mágia segít!

Sok vendégem érdeklőik az otthon elvégezhető mágiákról, mert többen tapasztalták, hogy igenis működik. Ha valaki mindenféle tanulmányok nélkül is szeretné az életét egyengetni különböző mágiák segítségével, azoknak szívesen segítek. Nekik állítottam össze az alábbi mágiát, és a múltkor közzétett pénzmágiámról is pozitív visszajelzéseket kaptam. Ezek a varázslatok úgy vannak összeállítva, hogy semmilyen kárt nem fognak okozni sem a kivitelezőnek, sem annak, aki számára készültek. Mivel szinte mindenkinek van haragosa, ezért ebben az esetben a következő egyszerű mágiát ajánlom.

Távoltartási mágia

Ehhez akkor érdemes nyúlni, ha van egy kellemetlenkedő munkatárs, szomszéd, rokon, akit nehezen tudunk elviselni. Közeli családtag ellen nem szabad használni. Nézzük a mágiát.
Telihold idején végezd.

  1. Tegyél három tálkába vizet – nem kell hogy egyforma legyen – majd tégy hozzá egy csipetnyi sót, hagyd feloldódni a vízben.

  2. 3 fehér papírlapra írd rá a következő angyalok nevét: Uriel, Mihály, Rafael.

  3. Mindegyik papírlapra helyezd rá a sós vízzel teli tálkákat, mögéjük helyezzél 1 fehér gyertyát és gyújtsd meg. (Ha nincs fehér színű, akkor a fekete kivételével bármelyik jó.)

  4. Kör alakban helyezd el és a közepére tedd a távoltartandó ember fényképét. Kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek.

  5. Gondolj az illetőre, és mond ki hangosan. „Drága Angyalok, segítsetek, hogy ő......, ne okozzon nekem többé kellemetlenséget. Tartsátok tőlem távol, és minden haragot űzzetek ki a szívemből.” Koncentrálj, és engedd el a kellemetlenségeket, majd bocsáss meg neki. Legalább 10 percig meditálj.

  6. Fújd el a gyertyát, és égesd el a képet az utolsó tüzénél, és fejezd be a mágiát.

A hatás jelentkezni fog 2 hónapon belül. Próbáld ki, és írd meg a vendégkönyvembe a véleményedet.

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27