Rontás levétel otthon

Rontás levétel otthon

Ha komolyan érdekel a rontáslevétel, akkor kattints ide....

A cikkben leírtak csak azt teszik lehetővé, hogy egy tényleges rontáslevétel esetén, milyen tevékenységeket kell végrehajtani azért, hogy az átoklevétel folyamata beindulhasson. A rontás elleni mágia hatékonyságát saját statisztikával támasztottam alá, ha érdekel katt ide...

Ha ténylegesen negatív blokk van a karmádon, akkor a házi praktikák elégtelenek. Amennyiben felmerül benned a gyanú, kérjél rontásvizsgálatot! Itt kérhetsz rontásvizsgálatot!

Nagyon sok lehetőség van napjainkban arra, hogy megszabaduljunk a ránk helyezett rontástól – vagy más néven átoktól. De mielőtt elszaladnál egy jósnőhöz, hogy rontáslevételt csináltass, gondolj át néhány dolgot.
Elsőként azt, hogy biztosan átok ül-e rajtad. Másodjára vizsgáld meg, hátha te is el tudod hárítani a problémát azzal, ha a „rontás levétel otthon” útmutatásomat elolvasod. De milyen tipikus tüneteket kell keresned magadban?

  • Sokszor nem sikerül semmi és az életed több területen is válságban van
  • Egyedül vagy a lakásban, de úgy érzed mégsem, mintha valaki figyelne
  • Már bele sem mersz kezdeni semmibe, mert érzed, nem fog sikerülni
  • Súlyos depresszió gyötör, nem látod a kiutat


Ha gyakran vagy fáradt, lehangolt még nem jelenti azt, hogy megátkoztak. Szakszerű átokra csak erre képzett személy képes. Sajnos találni ilyen hirdetéseket a neten, amikor jó pénzért az utálatos személy életútját rontással szórják tele, az ilyen átkokat nehéz, de nem lehetetlen megszüntetni. Te magad is tudsz enyhébb rontásokat előidézni, ha valakire állandó gyűlölettel gondolsz és folyamatosan kellemetlen eseményeket kívánsz neki. Ezzel csak akkor okozol problémát a nem kívánt személynek, ha gyenge a „lelke”.

Olyan ez, mint az immunrendszer, ha nem működik jól, elkapod a náthát, ha erős, elkerülöd.
Bármelyik tünetet is észleled, először próbáld ki a „rontás levétel otthon” technikámat, ha ez nem segít, keress fel, teljesen ingyen rontásvizsgálatot végzek, és eldöntjük, hogy milyen további lépésekre van szükség.

Rontás levétel otthon


Takarítsd ki az egész lakást, ragyogjon minden a tisztaságtól.
Minden régi holmit dobjál ki.
Amikor egyedül vagy és nem zavarnak, vegyél elő egy papírlapot, és fehér gyertya viaszával csöpögtesd rá egy pentákulum alakzatát. A közepébe helyezz egy másik fehér gyertyát, és gyújtsd meg. Közben hívd segítségül Mihály arkangyalt, kérjed, hogy vágjon el minden negatív kötelet, ami megköt téged. Meditálj kicsit, majd zuhanyozz le, öltözz át. A gyertyát hagyd csonkig égni.

Ha a „rontás levétel otthon” technikával 2 hét múltán nem tapasztalsz változást keress meg engem, a rontáslevétel mágia segítségével egyenesbe hozzuk az életedet.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27