Angyalok segítsége

Neked szoktak segíteni az angyalok?

Nem a képzelet játéka, az Angyalok valóban közöttünk vannak. De a szabad akarat törvénye azt diktálja, hogy nem avatkozhatnak az életünkbe, kivéve, ha megkérjük őket. Ez alól egy kivétel van. Amikor veszélyben az életünk, őrangyalaink felhatalmazást kaphatnak, hogy kimentsenek egy égő autóból, vagy elkapjanak, ha éppen zuhanunk ki az ablakból. Őrangyalaink egyébként is körülöttünk ácsorognak, és a többi angyallal együtt szívesen segítenek nekünk – ha kérjük. Nézzük, hogyan és milyen hétköznapi események alkalmával szólítsuk meg őket.

Előfordult már veled, hogy nem találtad a pénztárcádat, induláskor a kulcsodat, a bevásárló listádat, vagy bármilyen fontos tárgyat? Először elkezded keresgetni, minden lehetséges helyen megnézed, aztán már az egész család keresi, de senki nem találja. A feszültség fokozódik benned... na, ilyenkor jönnek jól az égi segítők. Vegyél néhány mély levegőt, csukd be a szemedet, koncentrálj és kérj, valahogy így: Kérlek Angyalok segítsetek, hogy megtaláljam (ide jön amit szeretnél). Ha időhiányban szenvedsz, akkor sürgetheted is őket.


Néhány percen belül meg fogod találni, amit kerestél, de örömödben ne felejtsd el megköszönni. Akik beépítik mindennapi életükbe az angyali fohászokat, nagyon pozitív tapasztalatokról számolnak be.

Kereséshez érdemes Mihály arkangyalt hívni, de ha műszaki problémáid adódnak – nem indul az autó – akkor is őt kérd. Itt egy konkrétabb fohász:
„Drága Mihály arkangyal, segíts nekem légy szíves, hogy megtaláljam a kulcsomat. Mutasd az utat, tudom, hogy nem fogsz cserben hagyni. Köszönöm.”

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ha elveszett tárgyakat keresek, most is az első reakcióm, hogy felmegy a pumpa, a második, hogy fel-alá rohangálok, a harmadik szokott lenni Mihály arkangyal... pedig már több, mint 10 éve foglalkozom az angyalok világával. De amikor szólítom, Őt, vagy a többi angyalt, soha nem csalódom. Te sem fogsz.

Próbáld ki, és írd meg nekem a tapasztalataidat, addig is, vigyázzon rád Mihály arkangyal.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27