Melyik a leghatásosabb szerelmi kötés?

Melyik mágiával érhető el a leghatásosabb szerelmi kötés?

Amikor felmerül benned a szerelmi mágia lehetősége, valószínűleg neked is azonnal az jut eszedbe, hogy melyik lehet a leghatásosabb szerelmi kötés. Az évszázadok folyamán mindig meg volt az a vágy az emberiségben, hogy megpróbálják befolyásolni a sorsukat, és ha máshogy nem ment, akkor bizony a mágiákhoz fordultak. Hatványozottan igaz ez, ha a szerelmi életről volt szó.

A középkorban elsősorban a helyi boszorkányhoz, mágusokhoz fordultak azok a kétségbeesettek, akik párjukat szerették volna visszakapni, ha kell, szerelmi kötés segítségével. Az emberek bíztak abban, hogy a kötés által elkötelezetté tehetik a kiszemeltjüket.

Európában főleg a boszorkány mágiák terjedtek el, természetesen nem csak a szerelmi élet területén, és ezek meglehetősen hatékonyan működtek.
Afrikában egyértelműen a vudu volt a meghatározó, amelynek részeként különböző rituálékat és varázslatokat alkalmaztak. Az emberi érzelmek erejével és a természeti erőkkel való kapcsolatfelvétel révén a vudu mágia lehetővé tette, hogy a szerelmi mágia még erősebb legyen és mélyebb hatást gyakoroljon a szerelmi életre.
Ázsiában az energetikai varázslatok és spirituális praktikák hódítottak. Az ősi bölcseletek és a meditáció segítségével a mágusok képesek voltak manipulálni és irányítani az energiákat, ezáltal befolyásolni a szerelmi kötelékeket.

Ezek közül melyik a leghatásosabb szerelmi kötés?

Nagyon sok helyen már említettem, hogy a boszorkány mágia számos eseteben nagyon hatékonyon működik, azonban ez a mágikus birodalom gyengébb láncszeme. Persze sok fajta varázslat van, de ha hatásos kötést szeretnénk elérni, akkor az erősebb mágiák között kell keresgélni.

Ilyennek számít az energetikus mágia. Nagyon eredményes lehet, az adott helyzetre összpontosítva energia körökkel dolgozunk, és ezek támogatásával igyekszünk befolyásolni a szituációt a kívánt irányba.

Még a fentieknél is hatékonyabb eredményeket érhetünk el vudu szertartásokkal. Felesleges ezektől tartani, pláne félni, hiszen nem tartoznak a fekete mágia körébe, ellentétben a népszerű közhiedelemmel. A vudu hagyományokban gyökerező rituálék segítségével mélyebb hatást érhetünk el a szerelmi életünkben.

Azonban a legerősebb szerelmi kötést a különböző mágikus technikák összehangolásával lehet megvalósítani. Erőteljesebb hatást érhetünk el, ha a fent felsorolt több mágikus elemet kombináljuk és egyesítjük a kötésben. Ez lehetővé teszi, hogy az egyes mágikus hagyományok erejét egymással összehangolva maximális eredményt érjünk el a szerelmi varázslat terén.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27