Gyorsan ható szerelmi kötés - Mennyi idő után érezni a hatását?

Van gyorsan ható szerelmi kötés? Mennyi idő után várható a hatása?

Létezik gyorsan ható szerelmi kötés? Mikor kezd hatni? Általában ezek a legelső kérdések, amit feltesznek az ügyfeleim a szerelmi mágiával kapcsolatban. Teljesen természetes, hogy tudni szeretnéd, hogy a szerelmi kötés mennyi idő után hat, de fontos megérteni azt, hogy ez a fajta mágia időt és türelmet igényel.

Értehtően pont ezeknek vagy hiányában, amikor elveszíted a párodat, akit mindenek felett szeretsz. Úgy érzed, hogy az életed összeomlik, kétségbeesés fog el és fogalmad sincsen hogyan tovább. Lehet, hogy évekig voltatok együtt, akár családot is alapítottatok, és amikor a legnagyobb szükség lenne a partnered által nyújtott biztonságára és a szeretetére, az egész kapcsolat hirtelen semmivé válik, és sok évnyi munka hullik darabokra. 

Szerelmi mágiát minél gyorsabban!

Nem meglepő módon mindenki azt szeretné, hogy a kötés hamar hatásos legyen és minél előbb eredményt hozzon.
Azonban nincs olyan varázslat, amely azonnali eredményt garantálna, és rögtön helyreállítaná a kapcsolatot. Sokan azt gondolják, hogy a mágiáknak irány lehet szabni, csak megrendeljük az Univerzumtól, az pedig leszállítja nekünk. Sajnos ez nem működik ilyen egyszerűen.
Például a boszorkánymágiák – amik alapvetően könnyen kivitelezhetőek és bárki otthonában próbálkozhat velük – alapvetően nagyon lassan fejtik ki a hatásukat.
Az erős mágiák, mint a vodo, vagy az energetikai mágiák sok esetben hatékonyabban működnek, mint a boszimágiák. De a mágiától várt eredményt nagyban befolyásolja az érintettek pozitív hozzáállása. Az elkötelezettség és a hit fontos szerepet játszik a kötés sikerében, és van egy tényező, amit nem tudunk befolyásolni. Ez maga az Univerzum, ami mindent mederben tart, és csak úgy engedi a dolgok alakulását, hogy az ne árthasson senkinek.

Ám ez koránt sem jelenti azt, hogy a mágia nem lesz sikeres, és ne fordulhatna elő, hogy a kötés hatása viszonylag gyorsan érezhető legyen. Viszont nem lehet pontosan előre kiszámolni, hogy a mágiával elindított energiák mikor indulnak be.

Gyorsan ható szerelmi mágia

Van olyan, hogy gyorsan ható szerelmi kötés?

A fentiekben összefoglaltak szerint a gyorsan ható kötés nem létezik, viszont előfordul, hogy a mágia hamarabb hat, mint azt gondolnánk. Lehet, hogy egy hét alatt, de az esetek többségében inkább 2 hónap, de van, hogy 3-4 is eltelik, mire az energiák beindulnak.
A türelem és a kitartás a legfontosabb.

Én megfelelő támogatással és útmutatással segítelek

A legmegfelelőbb módszert és a leghatékonyabb mágiákat fogjuk alkalmazni a személyes helyzetedre és problémáidra fókuszálva annak érdekében, hogy lehető leghamarabb eredményt érjünk el.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27