A vudu fekete mágia

A vudu fekete mágia, a vudu átok

A vuduval fekete és fehér mágia is elkészíthető. De mi a különbség a kettő között?
Valójában a mágia egyetlen célja, hogy isteni vagy transzcendentális folyamatok révén módosítsa, megváltoztassa a valóságot és a jövőt.
A megvalósítás módja szerint válik ketté a vudu mágia feketévé és fehérré.

Vudu fekete mágia

A fekete vudu mágiát alantas szándékkal, sokszor illegális eszközökkel végzik. (Azt kevesen tudják, hogy fekete vudut csak fekete mágiával lehet hatástalanítani!)
Igen elterjedt és széles körben gyakorolják Észak-Afrikában, Ukrajnában, de mára már egész Európában.

A fekete vudu szertartásai nem publikusak és egyáltalán nem úgy zajlanak, ahogy azt a filmekben ábrázolják. A következő célok elérésének érdekében érdemes ezt a mágiát használni:

  1. Egy személy fizikai távoltartása
  2. Átok, rontás küldése családra vagy személyre, hogy az élet bizonyos területein sikertelen legyen
  3. Betegségek előidézése (halált vuduval nem lehet okozni. Hogy meddig élünk, azt Mawu teremtő Isten dönti el, ezt ember nem befolyásolhatja).

A vudu fekete mágia csak körültekintően, beavatott személy (mambo vagy pápa loa) által végezhető, mert a helytelenül kivitelezett varázslat ellentétes eredményeket szül, sőt, kivívhatja az Istenek haragját. Létezik egy hiedelem, mely szerint ezzel a varázslattal zombivá lehet valakit változtatni. Ezt a haiti mambok terjesztették még a gyarmati időszakban, hogy a francia megszállókat elrettentsék, de a valóságban még soha senki nem látott sikeres "zombivá változtatást", és hiteles leírás sem született ez ügyben. Meggyőződésem, hogy ilyen nem létezik, és Damballa istennő ezt semmilyen körülmények között nem engedélyezné.
Fekete vudut csak akkor lehet elvégezni, ha a vudu pap (mambo vagy papa loa) erre enedélyt kap a loáktól, és el is vállalja. Én minden esetben megvizsgálom, hogy a kért személyre kivitelezhető-e a mágia, megérdemli-e a büntetést. Ez utóbbi feltétel teljesülése nélkül nem végzek fekete mágiát!

A fekete vudu átok az elkészítése után általában hónapokkal később kezd el hatni, de van, hogy egy év is eltelik, mire megjelennek az első eredmények. Általában Baron Somedi loához érdemes fohászkodni, de a Ghuede csoportba tartozó bármelyik loa szívesen segít, ha a bosszúról van szó. Baron Cimitiere - aki a temető ura - vagy a felesége Baronesa Brigitta loákhoz is gyakran fohászkodnak, ha rontást vagy átkot szeretnének kérni egy ellenségre vagy nem kívánt személyre. Ritkán előfordulhat az is, hogy nem a célszemélyre, hanem valamelyik családtagjára száll az elküldött vudu átok.

A fekete vudu átok elkészítése/menete

Minden esetben megvizsgálom, hogy a vudu fekete varázslat elvégezhető-e a célszemélyre, ehhez a loák engedélyére van szükség. Amennyiben igen a válasz, elvégzem a szertartás sorozatot, a loák pedig bevégzik a dolgukat.

Vudu átok

Fekete vudu átok elleni védelem

A vudu vallásban, ellentétben a kereszténységgel, nincsenek angyalok, akik mindig jót tesznek, vagy ördögök, akik rosszat, itt csak loák vannak. A teremtő erőt Mawu főisten képviseli, a loák - akik szintén istenek - segítik, támogatják az embereket, ha jót tesznek, de büntetnek is, ha rosszat. Szerencsére több védelmező loa is van, akik a vevéken (pecsétek) keresztül a legerősebb átok ellen is védelmet nyújtanak.
Nagy sok fajta vevé van, ezek ismerete és elkészítése a mambo papnő feladata. Személyeket, helyiségeket is kiválóan védenek meg a rossz szellemektől.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27