Érdemes szerelmi kötéssel visszaszerezni a párodat?

Érdemes szerelmi kötéssel visszaszerezni a párodat?

Szerintem mindenki átélte már legalább egyszer az életében azt az érzést, amikor elhagyta az a személy, akit a világon a legjobban szeretett. Ilyenkor úgy érezzük, nincsen értelme az életünknek, meghalni szeretnénk, és eluralkodik rajtunk a depresszió.

A másik véglet, amikor sírunk egész nap és megőrülünk a tehetetlenség érzésétől. Na, általában ilyenkor jut sokaknak eszébe, hogy valami természetfeletti megoldással kellene próbálkozni, a szerelmi kötéssel. A következő gondolat, ami eszünkbe jut:

Biztosan érdemes elvégezni a szerelmi kötést?

Nem, nem biztos. Ennek a mágiának a legnagyobb hátránya, hogy belenyúlhatunk vele a karmába, és ez tényleg nem szerencsés. Ezt a problémát mindenképpen ki kell zárni, tehát biztonságossá kell tenni a szerelmi mágiát.

Hogyan lesz biztonságos a szerelmi mágia?

Minden mágia előtt, így a kötés esetében is, ellenőrizni kell, hogy a mágia elvégezhető-e, tehát az Univerzum zöld, vagy piros jelzést ad. Ezt én minden esetben elvégzem, és jelzem is, hogy  elvégezhető vagy nem. Ezzel az apró, de mégis fontos lépéssel már ki is védtük a szerelmi mágiához köthető legnagyobb félelmet.

De még mindig nem tudod, hogy érdemes-e a kötéssel próbálkozni...

Ennek eldöntéséhez fel kell tenned magadnak azt az egyszerű kérdést, hogy: „Tényleg Őt akarod? Tényleg Ő az, aki boldoggá tesz?” Kicsit meditálj ezen, és ha egyértelműen igen a válasz, akkor érdemes varázslathoz folyamodni. De olyan mágust válassz, aki ellenőrzi nálad, hogy a szerelmi kötés elvégezhető-e. Így biztosan kivédhetőek a mágia negatív hatásai.

Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27